رییس سازمان بورس مخالف خروج پتروشیمیها از بورس کالا هستیم رییس سازمان بورس با اشاره به ضرورت تزریق نقدینگی جدید به عنوان دغدغه اصلی بازار سرمایه، گفت: با خروج پتروشیمیها از بورس کالا به شدت مخالفیم و به هیچ وجه تلاش برای تضعیف این بازار را حرکت صحیح، معقول و منطقی نمیدانیم. شاپور محمدی در […]
رییس سازمان بورس
مخالف خروج پتروشیمیها از بورس کالا هستیم
رییس سازمان بورس با اشاره به ضرورت تزریق نقدینگی جدید به عنوان دغدغه اصلی بازار سرمایه، گفت: با خروج پتروشیمیها از بورس کالا به شدت مخالفیم و به هیچ وجه تلاش برای تضعیف این بازار را حرکت صحیح، معقول و منطقی نمیدانیم.
شاپور محمدی در نخستین نشست خبری خود پس از تکیه بر صندلی ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر اینکه چه راهکارهایی برای تزریق نقدینگی جدید از طریق مجراهای مختلف به بازار سرمایه دارد، گفت: تزریق نقدینگی هماکنون دغدغه اصلی بازار سرمایه است. در ایران هماکنون بیش از یک تریلیارد تومان نقدینگی وجود دارد که ۱٫۳ تریلیارد تومان نیز از محل تولید ناخالص داخلی تأمین میشود.
وی افزود: پول و نقدینگی در کشور وجود دارد اما در برخی حوزهها به دلیل ایجاد بازدهی بیدردسر از محل تورم، نقدینگی زمینگیر شده است.
این مقام مسؤول با بیان اینکه بازار سرمایه از منشأهای مختلف سودآوری خود را به دست میآورد، افزود: این سودآوریها از محل افزایش قیمت محصولات، ریسک افراد و یا سایر مؤلفههای کلان اقتصادی تأمین میشود از این رو قدرت بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازارها بالاتر است.
محمدی در برابر این پرسش دیگر فارس مبنی بر اینکه وقتی امروزه اطلاعرسانی از طریق کدال به یک چالش تبدیل شده، رسانهها چگونه میتوانند به شفافیت اطلاعرسانی در بازار سرمایه کمک کنند در شرایطی که ناشر از سایه سازمان بورس پشت سر رسانهها میترسد، پاسخ داد: در زمینه اطلاعرسانی بهطور حتم رسانهها میتوانند با بهکارگیری ابزارهایی که در اختیار دارند اقدام به اطلاعرسانی و شفافیت در بازار کمک بهسزایی کنند. برای اینکه بتوان دغدغه رسانه، ناشر و نهاد ناظر را برطرف کرد میبایست با تکیه بر تفکر و تدوین برنامه عملیاتی با همکاری رسانهها، فرهنگ صحیح سهامداری را اشاعه داد.
رییس سازمان بورس به پرسش دیگر فارس درباره جزییات جلسه هفته گذشته شورای رقابت با متولیان سازمان بورس و وزیر صنعت بر سر ماندن یا نماندن پتروشیمیها در بورس کالا و اینکه چرا این شورا مصوبه خود را اعلام نمیکند، گفت: در جلسه اخیر شورای رقابت بر حسب وظیفه خود از بورس کالا دفاع کردم و هنوز معتقدم مکانیزم بورس شفافتر از همه مکانیزمهای دیگر است.
وی افزود: مکانیزم بورس کالا بسیار شفافتر از راهکارهای دیگر بوده و در این زمینه برای حل مشکلات پتروشیمیها انعطاف لازم را خواهیم داشت.
محمدی تأکید کرد: با خروج پتروشیمیها از بورس کالا به شدت مخالفیم و به هیچ وجه این حرکت را صحیح، معقول و منطقی نمیدانیم و بهطور حتم راجع به حمایت بورس کالا و ماندن پتروشیمیها در این بازار همچنان دفاع خواهیم کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.