مسؤول طرح «تهران شهر بدون گرسنه» گفت: آمارها نشان میدهد ۱۴ تا ۱۶ هزار نفر در پاتوقهای استان تهران، کارتنخواب هستند و مناطق دره فرحزاد، مولوی و شوش بیشترین آمار کارتنخواب را در استان تهران دارند. به گزارش فارس، حسینشیخ در نشست خبری جمعیت طلوع دوباره، گفت: در مؤسسه طلوع ۷ گروه جذب داریم که […]
مسؤول طرح «تهران شهر بدون گرسنه» گفت: آمارها نشان میدهد ۱۴ تا ۱۶ هزار نفر در پاتوقهای استان تهران، کارتنخواب هستند و مناطق دره فرحزاد، مولوی و شوش بیشترین آمار کارتنخواب را در استان تهران دارند.
به گزارش فارس، حسینشیخ در نشست خبری جمعیت طلوع دوباره، گفت: در مؤسسه طلوع ۷ گروه جذب داریم که ۵ گروه در تهران و دو گروه در کرج و بومهن است که سهشنبهشبهای هر هفته به ۱۶ پاتوق سرکشی میکنیم و یک وعده غذا بهکارتن خوابها میدهیم.
وی ادامه داد: پاتوق کارتنخوابها یا موقت و ساعتی است یا دائمی مثلاً در دره فرحزاد ۷ پاتوق که از سالها پیش با اسامی مختلف مشخص شده، وجود دارد که ۳ پاتوق آن ثابت است و به صورت بیغولهنشینی و خرابه محل زندگی دائمی افراد است.
شیخ گفت: همه پاتوقهای تهران را برای توزیع غذا سرکشی نمیکنیم بلکه از نظر امنیتی بعضی از پاتوقها مناسب نیستند؛ از طرفی کارتنخوابها پراکنده هستند و فقط ۴۰ درصد آنها به صورت متمرکز در پاتوقها یافت میشوند.
مسؤول طرح «تهران شهر بدون گرسنه» گفت: آمارها نشان میدهد ۱۴ تا ۱۶ هزار نفر در پاتوقهای استان تهران، کارتنخواب هستند، در تهران ۱۳ پاتوق از ۶ منطقه تهران را سرکشی میکنیم و باقیمانده پاتوقها به صورتگذری یا پراکنده هستند.
شیخ ادامه داد: متأسفانه منطقه ۴ که پاتوق خاکسفید است و سالها نیروی انتظامی برای پاکسازی آن تلاش کرده الان حدود ۶ ماه است که دوباره حضور کارتنخوابها را در آنجا میبینیم.
وی گفت: مناطق فرحزاد، مولوی و شوش بیشترین آمار کارتنخواب را در استان تهران دارد.
مسؤول طرح «تهران شهر بدون گرسنه» درمورد وضعیت زنان و مردان کارتنخواب، گفت: هر هفته سهشنبه شبها بین ۱۰ تا ۱۵ نفر مرد کارتنخواب و ۵ الی ۱۲ زن را که کودکان هم شامل میشود، در مرکز جذب میکنیم.
شیخ گفت: ۲۱ تا ۶۵ سال اغلب در مردان پذیرش داریم که با تمایل صددرصدی میآیند و اغلب مردان کارتنخواب معتاد هستند اما در زنان طردشدگی و بیسرپناهی هم بسیار دیده میشود تعدادی کودک هم داریم و زنانی که کارتنخواب هستند.
مسؤول طرح «تهران شهر بدون گرسنه» در مورد این طرح، گفت: متأسفانه مردم، تالارها، هتلها و غیره دورریز کردن غذا را زیاد دارند در نتیجه جمعیت طلوع دوباره ابتدا با باقیمانده غذای مراسم خانوادگی، دادن یک وعده غذا به افراد کارتنخواب و معتاد را آغاز کرد اما از سال ۹۴ طرح «تهران شهر بدون گرسنه» آغاز شد ما در این طرح غذا را پاتوقها نمیبریم، بلکه غذاهای دست نخورده مجالس، نذریها و قربانیها را با برنامه و هدف، به دست ایتام، کارتنخوابها، معلولان و غیره میرسانیم.
وی گفت: ابتدا با ۴ منطقه این طرح را آغاز کردیم اما اکنون ۱۳ نقطه در تهران داریم که میتوان غذای نذری را به دست نیازمندان رسانید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.