با ساخت دو واحد جدید نیروگاهی روز گذشته با حضور معاون اول رییسجمهوری عملیات اجرایی آنها در بوشهر آغاز شد؛ این دو واحد در مجموع یک هزار و ۵۷ مگاوات برق به ظرفیت تولید انرژی کشور اضافه خواهد کرد. محمود جعفری در حاشیه استقبال از معاون اول رییسجمهوری در فرودگاه بوشهر در گفت وگو با […]
با ساخت دو واحد جدید نیروگاهی روز گذشته با حضور معاون اول رییسجمهوری عملیات اجرایی آنها در بوشهر آغاز شد؛ این دو واحد در مجموع یک هزار و ۵۷ مگاوات برق به ظرفیت تولید انرژی کشور اضافه خواهد کرد.
محمود جعفری در حاشیه استقبال از معاون اول رییسجمهوری در فرودگاه بوشهر در گفت وگو با ایرنا افزود: با احداث نیروگاههای جدید ۲۲میلیون بشکه نفت صرفهجویی و از تولید ۲۱ میلیون تن گاز گلخانهای نیز جلوگیری خواهد شد.
وی یادآور شد: در دوره ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر ۸ هزار نفر و در دوره بهرهبرداری نیز دو هزار نفر مشغول بهکار میشوند.
مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر اظهارداشت: ساخت دو واحد جدید نیروگاهی در بوشهر در مجموع ۱۰ میلیارد دلار هزینه در بر دارد.
جعفری ادامهداد: براساس برنامه، نخستین واحد نیروگاههای جدید ۱۰۸ ماه و دومین نیز ۱۲۶ ماه پس از آغاز ساخت وارد مدار خواهد شد.
وی با بیان اینکه براساس پیشبینیها در ساخت واحدهای جدید حداکثر استفاده از توان نیروهای داخلی انجام میشود گفت: در همین رابطه با اداره کل فنی و حرفه استان بوشهر نیز هماهنگی برای تربیت نیروهای ماهر مورد نیاز انجام شده است.
مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر افزود: با دانشگاههای خلیجفارس و آزاد اسلامی بوشهر توافق شده است تا واحدهای درسی مرتبط با امور نیروگاههای ارایه دهند که دانشجویان پس از دانشآموختگی بهعنوان نیروهای بهرهبردار در نیروگاههای جدید بوشهر مشغول بهکار شوند.
در همین رابطه شرکت اتم استروی اکسپورت روسیه اعلامکرد: واحدهای جدید نیروگاه بوشهر با استانداردهای فوق ایمنی و جدید اروپایی براساس تجربیات جلوگیری از تکرار حوادث نیروگاه هستهای فوکوشیما ساخته میشود.
پیمانکار سازنده واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر وابسته به شرکت دولتی روس اتم با صدور بیانیهای اعلام کرد: برای ساخت واحدهای جدید نیروگاهی در ایران که دیروز آغاز شد، طرح جدید ایمنی ۳+ اجرا میشود که مجوز Eur (سازمان اروپایی استفاده کننده از نیروگاهها) را دریافت کرده است.
استانداردهای فوق ایمنی برای واحدهای جدید نیروگاه بوشهر با پیشرفتهترین فنآوریها و معیارهای ایمنی تدوین شده پس از آسیبدیدگی نیروگاه اتمی فوکوشیما در ژاپن مطابق است که سال ۲۰۱۱ در جریان سونامی این کشور رخ داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.