معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از ایجاد پرونده الکترونیکی مشاورهای برای ۳ میلیون دانشآموز خبر داد. به گزارش فارس، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که در ساختمان زندهیاد علاقهمندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: پرونده الکترونیکی مشاورهای در جهت جلوگیری […]
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از ایجاد پرونده الکترونیکی مشاورهای برای ۳ میلیون دانشآموز خبر داد.
به گزارش فارس، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که در ساختمان زندهیاد علاقهمندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: پرونده الکترونیکی مشاورهای در جهت جلوگیری از آسیبهای اجتماعی برای ۳ میلیون دانشآموز ایجاد کردیم و در نظر داریم که تمام دانشآموزان را تحت پوشش این طرح قرار دهیم.
وی با بیان اینکه اصلیترین کار معاونت پرورشی و فرهنگی از ۸ اسفند سال گذشته تا ۸ اسفند امسال، تغییر نقش مربیان تربیتی از مجریان فعالیتهای پرورشی به راهبران پرورشی بوده است، گفت: تلاش کردیم سطح کار مربیان پرورشی را افزایش دهیم و آنها هدایت دهنده فعالیتهای پرورشی باشند و دانشآموزان به فعالیتهای پرورشی در مدرسه بپردازند.
کفاش از برگزاری دورههای آموزشی متعددی برای مربیان پرورشی و تربیتی خبر داد و افزود: در حوزه قرآن، نماز و عترت، طرحهای حفظ قرآن کریم یا طرح نور و طرح نورباران که درباره حفظ موضوعی آیات قرآن اجرا شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۴ میلیون و ۹ هزار و ۵۴۸ دانشآموز تحت پوشش این طرحهای قرآنی هستند که نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۲٫۵۷ درصدی حضور دانشآموزان در این طرحها هستیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به احیای مراکز دارالقرآن اشاره کرد و گفت: در دولت قبل فعالیت مراکز دارالقرآن متوقف شد و مدارس قرآن ایجاد شد اما ما در کنار فعالیت مدارس قرآن، ۶۵۰ دارالقرآن ایجاد کردیم و به جریان نخبهپروری برای چهرههای قرآنی پرداختیم.
وی از اجرایی شدن طرح تعمیق و تقویت اقامه نماز اشاره کرد و بیان داشت: طرح مبین را در سالجاری برای ۴۵۰۰ مدیر مدارس متوسطه اول با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان اجرا کردیم؛ ضمن اینکه ۳ هزار نفر از ائمه جماعات را نیز آموزش دادیم.
کفاش در خصوص طرح امامشناسی یا مصباحالهدی نیز گفت: ۶ میلیون دانشآموز از این طرح استقبال کردند که کتابهایی درباره سبک زندگی معصومین(ع) است و مکمل کتاب درسی است.
* ۱۰ میلیون جلد کتاب در مدارس کشور داریم
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عرصه کتابخوانی شاهد رشد ۶۶ درصدی در سالجاری هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۰ میلیون و ۴۰۹ هزار جلد کتاب در مدارس کشور داریم.
وی افزود: به عبارت دیگر به ازای هر دانشآموز ۸٫۸ جلد کتاب وجود دارد و این در حالی است که در ابتدای دولت یازدهم این تعداد ۴ جلد بود و البته تا مطلوب که عدد ۱۶ یا ۱۷ است، فاصله داریم.
کفاش از برپایی اردوی دانشآموزان مناطق مرزی خبر داد و گفت: امسال در اردوی زیارت اولیها نیز شاهد رشد ۱۴۰ درصدی هستیم که این اردو برای دانشآموزان دختر دوم دبیرستانی که تا کنون به زیارت امام رضا(ع) نرفتند، اجرا میشود.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۳ هزار دانشآموز به اردوی زیارت اولیها اعزام شدند و امسال این رقم به ۱۲ هزار دانشآموز رسید.
آییننامه هدایت تحصیلی و تربیتی دانشآموزان دوشنبه آینده در صحن شورا بررسی میشود
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از برگزاری دورههای علمی و تخصصی برای مشاوران و مربیان مدارس خبر داد و گفت: این دورهها با آزمونهای استاندارد برگزار شده است.
وی ادامه داد: آییننامه هدایت تحصیلی و تربیتی دانشآموزان تهیه شده است و دوشنبه آینده در صحن علنی شورای عالی آموزش و پرورش بررسی میشود.
* برپایی اردوهای راهیان نور برای ۵۸۰ هزار دانشآموز تاکنون
کفاش به برپایی اردوهای راهیان نور اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۶۰۰ هزار دانشآموز به اردوی راهیان نور رفتند که این آمار در سال جاری تا اسفند امسال ۵۸۰ هزار نفر است.
وی با بیان اینکه اردوهای دانش آموزی تا خرداد سال آینده ادامه دارد، گفت: برنامههای اردوهای راهیان نور با کیفیت بالایی برگزار میشود و امنیت بالایی برای آن پیشبینی شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره رأی اولیها نیز بیان داشت: امسال ۳٫۵میلیون رأی اولی داریم که امیدواریم رأی اولیها در روز ۷ اسفند جزو اولین کسانی باشند که رأی میدهند ضمن اینکه میتوانند در شور و نشاط انتخاباتی برای حضور اعضای دیگر خانواده نیز در انتخابات تأثیر داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.