برخی قوانین دستوپای کسب و کار را میبندد عضو هیأت رییسه اتاق ایران بهبود روند اقتصادی ایران را منوط به رو به جلو حرکت کردن فضای کسب و کار کشور دانست و گفت: اگر در داخل کشور فضای کسب و کار و قوانین زائد را اصلاح نکنیم، نباید انتظاری برای پیشرفت اقتصادی کشور داشته باشیم. […]
برخی قوانین دستوپای کسب و کار را میبندد
عضو هیأت رییسه اتاق ایران بهبود روند اقتصادی ایران را منوط به رو به جلو حرکت کردن فضای کسب و کار کشور دانست و گفت: اگر در داخل کشور فضای کسب و کار و قوانین زائد را اصلاح نکنیم، نباید انتظاری برای پیشرفت اقتصادی کشور داشته باشیم.
کیوانکاشفی در گفتوگو با میزان، با اشاره به انتخابات اخیر رییس اتاق ایران و پیام این انتخابات برای سایر بخشها، اظهار کرد: یک مسأله که در انتخابات اخیر به چشم خورد فاصله کم آرا بود که این موضوع، بلوغ و دموکراسی اتاق ایران را نشان میدهد.
وی افزود: از سوی دیگر در این انتخابات، مشارکت خوبی صورت گرفت و بخش خصوصی در این انتخابات پیامهای خوبی برای همه بخشها داشته است، یکی از مهمترین پیامهای این انتخابات این است که بخش خصوصی نگرش خاصی به بخش خصوصی واقعی دارد و بعضاً از شکلهای دیگر استقبالی نخواهد کرد، همچنین سعی بر این امر دارد که با پتانسیل واقعی، بخش خصوصی روی پای خود بایستد.
کاشفی ادامه داد: اتفاق دیگری که در انتخابات اخیر اتاق رخ داد، آن است که نشان داد احترام در بخش هیأت رییسه اتاق بسیار بالا بوده البته که هر دو دوستان عضو هیأت رییسه اتاق هم هستند و هیچ مشکلی بعد از انتخاب شدن آقای شافعی به عنوان رییس اتاق به وجود نخواهد آمد و امیدواریم با وجود آقای شافعی و شناختی که از ایشان داریم، در ادامه، دوره موفقی را شاهد باشیم.
وی در ارتباط با بهبود فضای کسبو کار که یکی از اولویتهای اولیه رییس اتاق ایران هم خواهد بود، گفت: فضای کسبوکار بزرگترین پاشنه آشیل اقتصاد کشور است و اگر از برجام نتوانستیم نتایج مطلوبی به دست آوریم به علت آن بود که فضای کسب و کار داخلی هماهنگ با بازارهای خارج از کشور نیست و این سیستمی است که در دوره طولانی حاصل شده و در مدت کوتاه هم حل نخواهد شد.
کاشفی با اشاره به حذف و تغییر قوانین دستوپاگیر برای بهبود فضای اقتصاد داخلی و مقاومت برخی نهادها برای حذف این قوانین اظهار کرد: کشور نیاز دارد بسیاری از رویهها و قوانین را در داخل کشور تغییر دهیم، همانطور که آقای شافعی هم اشاره کردند، بسیاری از این قوانین برای یک برهه زمانی خاص تصویب شده و قرار نیست استمرار داشته باشد، اما مشاهده میشود مقاومتهای زیادی در ارتباط با حذف این قوانین صورت میگیرد و هیچکس هم برای تغییر این قوانین بهتر از بخش خصوصی نیست، زیرا این گروه آخرین بخش از زنجیره است که فقط این قوانین به آنها تحمیل میشود.
وی همچنین درباره هیأتهای مذاکره کننده که در دوره پسابرجام به ایران سفر کردهاند و دستاوردهای این سفرها گفت: در زمان نهایی شدن برجام تا حدودی خوشخیالی و اغراق زیادی به وجود آمد که اکثر جامعه به این فکر بودند که با برداشته شدن تحریم به راحتی و به سرعت همه مشکلات برطرف خواهد شد که این مسأله درست نیست، در حقیقت تحریمهایی که به صورت طولانی مدت بر کشورمان تحمیل شده است ظرف چند روز از بین نمیرود، به خصوص که در این مدت به بحث اعتبارسنجی بانکها و ارتباطشان با کشورهای خارجی خیلی ضعف داریم.
عضو هیأت رییسه اتاق بازرگانی ایران، در انتها تصریح کرد: بدنهای از مخالفان در دنیای غرب وجود دارد که عمدتاً ارتباط تنگاتنگی با صهیونیست و آمریکا دارند که به اقتصاد دنیا احاطه زیادی داشته و به عقیده شخصی کشورمان در ارتباط با آسیا مشکل خاصی نخواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.