شرکت شهرسازی و باغسازی باغمیشه درصدر معاملات فرابورس نقل و انتقال ۲۳۲ میلیون و ۷۹۰ هزار ورقه بهادار در بازارهای فرابورس ایران ماحصل معاملات دیروز این رکن بازار سرمایه بود. به گزارش مناقصهمزایده از روابط عمومی فرابورس ایران، نماد معاملاتی شرکت شهرسازی و باغسازی باغمیشه دیروز بیشترین حجم و ارزش معاملات سهام را در میان […]
شرکت شهرسازی و باغسازی باغمیشه درصدر معاملات فرابورس
نقل و انتقال ۲۳۲ میلیون و ۷۹۰ هزار ورقه بهادار در بازارهای فرابورس ایران ماحصل معاملات دیروز این رکن بازار سرمایه بود.
به گزارش مناقصهمزایده از روابط عمومی فرابورس ایران، نماد معاملاتی شرکت شهرسازی و باغسازی باغمیشه دیروز بیشترین حجم و ارزش معاملات سهام را در میان بازارهای اول، دوم و پایه با دادوستد بیش از ۴۱ میلیون سهم به ارزش ۸۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال به خود اختصاص داد و در این ۳ بازار در مجموع ۱۵۷ میلیون سهم به ارزش ۳۹۰ میلیارد ریال مورد مبادله قرار گرفت.
در عین حال در بازار مبادلات سهام فرابورس در حالی نمادهای «قشیر»، «سدبیر»، «زنگان» و «بالاس» با بیشترین رشد قیمتی روبهرو شدند که نمادهای «شتوکا»، «شراز»، «هرمز» و «حسینا» بالاترین افت قیمت را تجربه کردند. همچنین نماد شرکتهای آتیه دادهپرداز، دامداری تلیسه نمونه و مدیریت انرژی امید تابان هور نیز جزو نمادهای پربیننده معاملات دیروز در این بازار قرار گرفتند.
در جریان معاملات دیروز البته شاهد توقف یک نماد در بازار سهام نیز بودیم. نماد معاملاتی شرکت بیمه سامان (بساما۱)، پس از پایان معاملات برای برگزاری مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده صاحبان سهام در تاریخ ۲۵ شهریورماه متوقف شد.
از سوی دیگر شاخص کل فرابورس نیز افت ۱۰٫۲ واحدی را در جریان بازار تجربه کرد و با عقبگرد به یک کانال پایینتر، در نزدیکی ارتفاع ۷۹۷ واحدی ایستاد. دو نماد «مارون» و «هرمز» بیشترین تأثیر منفی را بر آیفکس تا سقف حداکثر ۵٫۷۶ واحد گذاشتند، در مقابل اما نمادهای «ارفع»، «وکوثر» و «اتکام» اندکی تأثیر مثبت بر شاخص داشته و از ریزش بیشتر آن جلوگیری کردند.
ارزش معاملات بازار اوراق با درآمد ثابت فرابورس نیز به نزدیکی رقم ۴۶۹ میلیارد ریال رسید که با دادوستد ۴۷۴ هزار و ۷۹۶ ورقه بهادار در ۴۸۶ دفعه مبادلاتی حاصل شد.
در این بازار اوراق رهنی بانک مسکن، بالاترین حجم و ارزش معاملات اوراق با درآمد ثابت را به خود اختصاص داد بهطوری که ۳۰۰ هزار و ۵۰ ورقه به ارزش ۳۰۰ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال در نماد «رهن۹۷۰۴» مورد معامله قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.