تشکیل جلسه مشترک شورای شهر با شهرداری برای بررسی موضوع املاک

تشکیل جلسه مشترک شورای شهر با شهرداری برای بررسی موضوع املاک رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران درباره واگذاری املاک گفت: درخواست می‌شود جلسه مشترکی با شهردار، معاونین شهردار و سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران داشته باشیم و به صورت فنی و کارشناسی این موضوع مورد بررسی قرار گیرد و چمران […]

تشکیل جلسه مشترک شورای شهر با شهرداری برای بررسی موضوع املاک

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران درباره واگذاری املاک گفت: درخواست می‌شود جلسه مشترکی با شهردار، معاونین شهردار و سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران داشته باشیم و به صورت فنی و کارشناسی این موضوع مورد بررسی قرار گیرد و چمران در پاسخ گفت که ای‌کاش قبل از جوسازی‌های رسانه‌ای درخواست این جلسه و بررسی انجام می‌شد.

به گزارش مهر، محمدسالاری در دویست‌و‌نود‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: لایحه مدیریت شهری در دولت مراحل قانونی را می‌گذراند و از هیأت رییسه شورا درخواست می‌شود جلسه‌ای را با دولت برای بررسی این موضوع داشته باشیم و دغدغه‌های لازم را در این لایحه مطرح کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دولت طی ماه‌های گذشته بسیاری از وظایف را به استانداران محول کرده است و این اقدام دولت در راستای چابک‌سازی بوده است.

سالاری بیان داشت: در شهرداری تهران نیز به جای تمرکزگرایی به شهرداران مناطق‌، سازما‌‌‌‌ها و شرکت‌ها اختیارات بیش‌تری را ارایه دهید.

وی گفت: احیای کمیسیون‌های مشترک شورا‌‌‌ها که متشکل از اعضای شورای شهر، مجلس و دولت است اقدام شود که در این کمیسیون‌‌‌‌ها موضوعاتی همچون بافت‌های فرسوده مورد بررسی قرار بگیرد.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: با توجه به تشکیل مجلس جدید کمیسیون‌های لازم تشکیل شود و جلسات بین نمایندگان مجلس در تهران و شورای شهر نیز برگزار شود.

رییس کمیته معماری و شهرسازی شورای شهر تهران از دو مرحله‌ای شدن صدور پروانه‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

وی درباره دفاتر الکترونیک شهر تهران نیز اظهار داشت: در سال آخر شورا تکلیف دفاتر الکترونیک شهر تهران مشخص و این دفاتر به بخش خصوصی واگذار شود.۱۷۰۰ نفر نیرو در دفاتر الکترونیک شهر مشغول هستند که نه تنها این دفاتر برون‌سپاری و کوچک نشده‌اند، بلکه مشکلاتی نیز ایجاد شده است.

سالاری افزود: شهرداری تهران تکلیف دفاتر الکترونیک را مشخص کند و برون‌سپاری به بخش خصوصی در تمام حوزه‌ها جواب مثبت داده است.

وی درباره واگذاری املاک نیز اظهار داشت: توضیحات لازم درباره واگذاری املاک را از سایت‌های مختلف می‌بینیم، لذا درخواست می‌شود جلسه مشترکی با شهردار، ‌معاونین شهردار و سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران داشته باشیم و به صورت فنی و کارشناسی این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

در پایان مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: ‌ای کاش قبل از جوسازی‌های رسانه‌ای درخواست این جلسه و بررسی انجام می‌شد.

دلایل رأی نیاوردن تفحص از شهرداری

در همین ارتباط، نایب‌رییس شورای شهر تهران با اشاره به اخبار واگذاری املاک شهرداری، تأکید کرد: موضوع از طریق شورا با همکاری قوه قضاییه و شهرداری در دست پیگیری است.

مرتضی طلایی در پاسخ به این سؤال که چرا طرح تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری املاک و اراضی شهرداری تهران از سوی اعضای شورا رأی نیاورد اما اعضا به طرحی با نام نظارت و بررسی رأی دادند، گفت: آن‌‌‌‌ها که عنوان را تغییر دادند استدلالشان این بود که در قانون شورا‌‌‌ها چیزی به نام تحقیق و تفحص نداریم به همین دلیل اسم عوض شد ولی محتوا همان است.

وی افزود: دلیل عمده این تغییر این بود که این طرح نرود در مسیر فرمانداری و احتمالاً مورد اشکال واقع شود و برگردد.

طلایی تأکید کرد: متأسفانه در روزهای اخیر شاهدیم که یکسری اخبار پراکنده، غیرموثق و ناکامل در فضاهای مجازی پخش شده و به‌طور طبیعی مشکل ایجاد کرده است. این اخبار باید برابر قانون باید رسیدگی شود و انتظار مردم هم همین است.

وی ادامه داد: ما به آن‌چه نیاز داشتیم دسترسی پیدا کردیم یعنی اطلاعات به دست آمد، ارایه اطلاعات به مراجع ذی‌ربط هم انجام شده است.

طلایی تأکید کرد: آن‌چه مهم است این‌که مکانیزمی برای روشن شدن موضوع پیدا کنیم و این شد که از طریق شورا با همکاری قوه‌قضاییه و شهرداری افرادی را مشخص کنیم تا ظرف روزهای آتی این موضوعات روشن و شفاف شود و به اطلاع مردم برسد.

 

نایب‌رییس شورای اسلامی شهر تهران در خاتمه گفت: کمیته نظارت مسؤول رسیدگی به این موضوع شده و نمایندگان به صورتی انتخاب شدند که همه دیدگاه‌ها را تحت پوشش قرار گیرد.