یکی از دغدغههای مکتشفین و سازمان زمینشناسی به عنوان متولی بخش اکتشاف کشور، تجهیز با تکنولوژیهای روز است. بهروز برنا، با بیان این مطلب گفت: تکنولوژیهای جدید نه تنها میتواند سبب سرعت در فعالیتهای اکتشافی شود بلکه برای محک زدن محدودههای امید بخش نیز مؤثر خواهد بود. به گزارش معدن ۲۴، معاون اکتشافات سازمان […]
یکی از دغدغههای مکتشفین و سازمان زمینشناسی به عنوان متولی بخش اکتشاف کشور، تجهیز با تکنولوژیهای روز است.
بهروز برنا، با بیان این مطلب گفت: تکنولوژیهای جدید نه تنها میتواند سبب سرعت در فعالیتهای اکتشافی شود بلکه برای محک زدن محدودههای امید بخش نیز مؤثر خواهد بود.
به گزارش معدن ۲۴، معاون اکتشافات سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی مناطق امیدبخش معدنی کشور را بیش از ۱۵ هزار محدوده دانست و اظهار داشت: برای بررسی اقتصادی این محدودههای امیدبخش نیاز است که بر روی آنها کارهای اکتشافی صورت گیرد.
برنا اکتشاف ذخایر پنهان را یکی از اولویتهای سازمان زمینشناسی عنوان کرد و گفت: انجام تمامی این اقدامات نیازمند تکنولوژیهای نوین و ابزارهای مختص خود را دارد.
وی خاطرنشان کرد: تحریمها سبب بومی شدن برخی از این تکنولوژیها شده و اکنون نیز میتوان شاهد پیشرفت و گسترش استفاده از تکنولوژیهای نو در کشور بود تا سبب تحول شود.
برنا گفت: بسیاری از ماشینآلات کهنه نیاز به تغییر و جایگزینی دارد تا تولیدات افزایش یافته و به تبع آن زنجیره ارزش کامل شده و در کنار آن نیز کمک کننده اشتغال و اقتصاد کشور نیز باشد.
معاون اکتشافات سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی ادامه داد: ما میتوانیم پل ارتباطی با جهان پیش رو نظیر آسیا و اروپا که عمده مصرفکنندگان موادمعدنی بوده و بازارهای هدف مناسبی برای ایران محسوب میشوند، باشیم.
وی برنامه اصلی سازمان زمینشناسی برای سال آینده را تکمیل اطلاعات پایه در مرحله ۲۵ هزار در پهنهها دانست و تأکید کرد: با این کار بخش خصوصی قادر خواهد بود فعالیت خود را از مرحله اکتشافی عمومی و بالاتر آغاز کند.
برنا خاطرنشان کرد: هرچه فاز اکتشاف کلان تر دیده شود حلقههای بعدی معدنکاری روان تر کار خود را ادامه خواهند داد.
وی در خصوص مس نیز گفت: با توجه به گزارشهای کمیته اکتشاف ملی و با وجود کمربند شناخته شده مس در کشور، یک میلیارد تن ذخیره مس در کشور در نوبت گواهی کشف است.
معاون اکتشافات سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی در خاتمه وجود ۸۵ ذخیره پورفیری و ۵ تا ۶ نوع مس زایی در کشور را بسیار امیدوارکننده خواند و گفت: تنها در ۳ استان کشور اندیسی از مس شناسایی نشده است اما در مابقی استانها وجود مس دیده شده اما بهرهبرداری از این ذخایر نیازمند برنامهای منسجم است.
وی ذخایر همراه مس را مولیبدن، سلنیوم، طلا و نقره دانست و گفت: این عناصر همراه ارزش افزوده ذخایر مس را بالاتر میبرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.