مردم در ۷ اسفند با تندرو‌ها اتمام حجت کنند

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به قوانین انتخاباتی مصوب مجلس شورای اسلامی، گفت: قانون صراحت دارد که رسانه‌ها حق ندارند شنیده‌های دروغ را در جهت تخریب نامزد‌ها منتشر کنند.به گزارش ایسنا، آیت‌ا… هاشمی رفسنجانی در دیدار اقوام و اقشار مختلف مردم، با تأکید بر تفاوت‌های تبلیغات انتخاباتی در ایران اسلامی با کشورهایی که […]

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به قوانین انتخاباتی مصوب مجلس شورای اسلامی، گفت: قانون صراحت دارد که رسانه‌ها حق ندارند شنیده‌های دروغ را در جهت تخریب نامزد‌ها منتشر کنند.به گزارش ایسنا، آیت‌ا… هاشمی رفسنجانی در دیدار اقوام و اقشار مختلف مردم، با تأکید بر تفاوت‌های تبلیغات انتخاباتی در ایران اسلامی با کشورهایی که ادعای دینی و ارزشی ندارند، گفت: ما باید براساس اخلاق اسلامی عمل کنیم، چون انقلاب اسلامی براساس تعالیم خداوند، پیامبر(ص) و ائمه(ع) به مردم معرفی شده است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اسلامی بودن انقلاب را از ویژگی‌های نهضت روحانیت ایران و همکاری‌های مثال‌زدنی مردم دانست و گفت: مصادیق این اسلامی بودن را در مقطع دفاع مقدس فراوان دیدیم که مادران پیکر فرزندان شهید خود را در قبر می‌گذاشتند و در همان مراسم سخنرانی و بر دفاع از ارزش‌های اسلامی تأکید می‌کردند.

هاشمی رفسنجانی، با اشاره به قوانین انتخاباتی مصوب مجلس شورای اسلامی گفت: صراحت قانونی دارد که رسانه‌ها حق ندارند شنیده‌های دروغ را در جهت تخریب نامزد‌ها منتشر کنند.

وی با اشاره به عدم احراز صلاحیت بسیاری از نامزد‌ها برای هر دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، مخصوصاً مربوط به یادگار ارزنده امام راحل، گفت: ضرر این اقدامات ضربه‌ای بد و جبران‌ناپذیر به انقلاب زده، چون ایجاد تفرقه و تشتت میان مردم، در ۳۷ سالگی انقلاب اصلاً پسندیده نیست.

هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر پخش همه حرف‌های جامعه امروز که وسایل اطلاع‌رسانی همه جاست، گفت: مردم آگاه شده‌اند و می‌دانند که برخی از اظهارنظرها، نه تنها براساس اخلاق نیست، بلکه حبّ جاه و مقام در آن موج می‌زند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف به خاطر از بین رفتن وحدت، به عنوان سرمایه اصلی نظام، گفت: انقلاب به جز با وحدت و همکاری همه مردم به پیروزی نمی‌رسید و از گردنه‌های خطرناک نمی‌گذشت و امروز کسانی که متولی بخش‌های قانون جامعه هستند، عده کثیری را به دلیل عدم التزام به اسلام و انقلاب اسلامی رد می‌کنند و این به معنای ایجاد تفرقه در جامعه است.

وی تهمت‌های بی‌جا را خوره اخلاق اجتماعی توصیف کرد و گفت: چون می‌دانند برای تبلیغ خوب، عملکرد مثبتی ندارند، با توهین و تهمت برای رقبای انتخاباتی منفی‌بافی می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر این جمله که «انسان آزاد آفریده شده است»، گفت: این مطلب در آیات و روایات و اصول قانون اساسی آمده است و کسی حق ندارد، این اصل را مخدوش کند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این جمله که «تکرار گناه انسان را به کفر می‌رساند»، بداخلاقی‌های انتخاباتی را برای پایه‌های اعتقادی جامعه مضر دانست و گفت: نباید رقابت اجتماعی انتخابات را که ریشه در تعالیم اسلام دارد و مکمل بیعت صدر اسلام است، به گناه آلوده کنیم که در صورت تکرار، جامعه را از حقانیت‌ها دور می‌کند.

هاشمی رفسنجانی، با بیان برخی از اهداف انقلاب اسلامی، آگاهی مردم و به خصوص جوانان را یکی از دستاوردهای نظام دانست و گفت: مردم آگاه فریب ظاهرسازی‌‌ها را نمی‌خورند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حضور قشر تحصیل‌کرده زنان در جامعه را دستاورد دیگر انقلاب اسلامی دانست و گفت: فرزندی که در دامان مادری آگاه و هوشیار پرورش یافته، از زمان کودکی و نوجوانی می‌داند که در جامعه چه می‌گذرد.

وی با تأکید بر این‌که «حتی ذرات کارهای انسان در بارگاه الهی محفوظ است»، گفت: روز قیامت هر آن‌چه از انسان‌ها سرزده، مکشوف می‌شود و کسانی که این روزها، به بهانه دفاع از اسلام و انقلاب دروغ می‌گویند، از روزی بترسند که همه اعضا و جوارح آن‌ها شهادت می‌دهند.

هاشمی رفسنجانی، تصمیم مردم را برای انتخابات پیش‌رو سرنوشت‌ساز خواند و گفت: باید از این فرصت سیاسی و اجتماعی، دل‌های مردم را به هم نزدیک و به دنیا ثابت کنیم که ایران اسلامی الگوی جوامع اسلامی در اعتدال و دوری از افراط و تفریط است. البته رقابت در انتخابات باید وجود داشته باشد ولی رقابت آلوده به گناه حرام است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انقلاب اسلامی را اتمام حجت خدا در عصر حاضر دانست و با تأکید بر درستی ساختار نظام، گفت: شاید عملکرد بعضی‌‌ها در برخی نهاد‌ها مردم را دلسرد کرده باشد، اما امیدواریم مردم در ۷ اسفند با تندرو‌ها اتمام حجت کنند.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اشرفی اصفهانی، کاسبان و حجت‌الاسلام سیدکاظم حسینی از فعالان سیاسی، اجتماعی، مذهبی و فرهنگی به بیان دیدگاه‌های خویش در خصوص رد صلاحیت‌ها، انتخابات و لزوم شرکت حداکثری مردم پرداختند.