ثبت گفتوگوی دلفینها برای نخستین بار محققان روس توانستهاند پس از چندین دهه تحقیق برای نخستین بار گفتوگوی دلفینها را ثبت کنند. به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، به گفته دانشمندان، دو دلفین به نامهای یاشا و یانا از زبان خاص خود برای تولید کلمات خاصی استفاده کرده و جملاتی را برای برقراری ارتباط […]
ثبت گفتوگوی دلفینها برای نخستین بار
محققان روس توانستهاند پس از چندین دهه تحقیق برای نخستین بار گفتوگوی دلفینها را ثبت کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، به گفته دانشمندان، دو دلفین به نامهای یاشا و یانا از زبان خاص خود برای تولید کلمات خاصی استفاده کرده و جملاتی را برای برقراری ارتباط با یکدیگر ساختند.
این دستاورد پس از ساخت یک میکروفون زیرآبی ایجاد شد که بهطور خاص برای ثبت مبادلات کلامی طراحی شده است.
این دو دلفین پوزهبطری دریای سیاه به نوبت صبر میکردند تا دیگری جمله خود را تکمیل کند و سپس پاسخ میدادند.
به گفته محققان، منطقه محافظت شده طبیعت قرهداغ در فئودوسیای روسیه، دلفینها مانند انسانها میتوانند احساسات خاصی مانند تنش یا شادی را با هم در میان بگذارند.
آنها بر این تصور هستند که هر صدای جیغ دلفینها نشانگر یک واج یا لغتی در زبان آنهاست. این زبان از همه ویژگیهای موجود در زبان گفتاری انسان برخوردار است که نشانگر سطح بالای هوش و آگاهی دلفینهاست.
این پستانداران دریایی از مغز بزرگتری نسبت به سایر پستانداران برخوردارند -۱۸۰۰ گرم- و نسبت آن به وزنشان مشابه شامپانزهها است.
دلفینها از جمله حیوانات هوشمندی محسوب میشوند که گروه تشکیل داده، خود را در آینه میشناسند و مانند انسانها میتوانند احساس همدردی، ترس و عشق داشته باشند. این تشابهات یکی از عوامل جذب راحت این موجودات به انسان است.
این تحقیق در مجله Mathematics and Physics منتشر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.