وزیر صنعت معدن تجارت یارانه نقدی پرداختی ۱.۵ برابر بودجه عمرانی کشور است وزیر صنعت با بیان اینکه دولت تلاش بسیاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بهکار بسته است، اما از توان مالی لازم در این مسیر برخوردار نیست، به پرداخت یارانهها اشاره کرد و افزود: میزان قابلتوجهی از منابع کشور در حوزه پرداخت یارانهها […]
وزیر صنعت معدن تجارت
یارانه نقدی پرداختی ۱.۵ برابر بودجه عمرانی کشور است
وزیر صنعت با بیان اینکه دولت تلاش بسیاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بهکار بسته است، اما از توان مالی لازم در این مسیر برخوردار نیست، به پرداخت یارانهها اشاره کرد و افزود: میزان قابلتوجهی از منابع کشور در حوزه پرداخت یارانهها صرف میشود و دولت چارهای جز پرداخت یارانه ندارد.
به گزارش ایسنا، محمدرضانعمتزاده در جریان سفر دو روزه خود به استان مرکزی، با نماینده ولیفقیه در استان دیدار کرد و با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره جلوگیری از خامفروشی و ایجاد ارزشافزوده در کنار سامانبخشی به وضعیت تولید و تقویت آن گفت: این مهم در سیاستهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی نیز مورد تأکید قرار گرفته و دولت نیز توجه ویژهای به این بخش دارد.
وی با بیان اینکه یارانهای که پرداخت میشود ۱.۵ برابر کل بودجه عمرانی کشور است، اظهار کرد: در حالی که با صرف نیمی از بودجهای که جهت یارانه پرداخت میشود، میتوانستیم امور زیرساختی کشور را تسریع بخشیده و زیرساختهای لازم را فراهم کنیم.
او اقتصاد مقاومتی را چکیده تجارب مثبت اقتصادی بعد از انقلاب عنوان کرد و افزود: سیاستهای مختلفی را رهبر معظم انقلاب در این راستا ابلاغ کردهاند و براساس این سیاستها در باب اقتصاد یک انسجام کامل بر روی اجزای فرایند اقتصادی ایجاد شده است.
وی با اشاره به تأکیدات رهبری در خصوص استفاده از ظرفیتهای هدفمندی یارانهها در راستای افزایش تولید، اشتغال، بهرهوری، کاهش مصرف انرژی و کمک به ایجاد عدالت اجتماعی گفت: دولت در راستای تحقق این مطالبات اقدامات خود را برنامهریزی کرده است.
وزیر صنعت بر اهمیت توجه به بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: دولت یازدهم در قالب لایحهای طرح تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان به عنوان مشوق صادراتی را تقدیم مجلس کرده است که باید به صورت خدمات ارایه شود.
وی همچنین با اشاره به قوانین رفع موانع تولید نیز گفت: بخشی از این قوانین اجرا شده که یکسری کوتاهمدت و برخی بلندمدت هستند و باید ردیف بودجه برای آنها تعیین شود.
وی در ادامه استان مرکزی را دارای قابلیتهای بسیار دانست و افزود: حدود ۵ درصد از صنعت کشور در این استان استقرار دارد و از قطبهای مهم صنعتی کشور در بخش تنوع تولید است.
وی به وضعیت خصوصیسازی نیز اشاره کرد و گفت: خصوصیسازیهای انجام شده در ۱۰ سال اخیر در قالب رد دیون بوده است و بسیاری از بخشهایی که سکان واحدهای صنعتی را به دست گرفتهاند نیز از دانش و آگاهی لازم برخوردار نیستند و همین امر مشکلاتی را در حوزه صنعت ایجاد کرده است.
آیتا…قربانعلی درینجفآبادی، نماینده ولیفقیه در استان مرکزی نیز در این دیدار با بیان اینکه ظرفیتهای استان مرکزی که بسیار متنوع و متعدد است باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، بر لزوم تسریع در بالفعل شدن تمامی ظرفیتهای این استان از جمله ظرفیتهای معدنی، صنعتی و کشاورزی تأکید کرد.
وی با تأکید بر لزوم برنامهریزی برای صرفهجویی در مصرف انرژی و نهادینه شدن این مهم در جامعه تأکید کرد و افزود: غفلت در این حوزه موجبات هدررفت منابع شده و کاهش بهرهوری را ایجاد میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.