حرفهای خودی و بیخودی رابطه اینترنت و کنکور! باور بفرمایید اگر کسی از من میپرسید که بین اینترنت و کنکور چه رابطهای وجود دارد، هر چیزی از جمله آموزش مجازی، تست زدن و آزمون آنلاین، چرخ چرخ در اینترنت و باز ماندن از درس و کنکور و کلی چیز دیگه به ذهن مبارکمان […]
حرفهای خودی و بیخودی
رابطه اینترنت و کنکور!
باور بفرمایید اگر کسی از من میپرسید که بین اینترنت و کنکور چه رابطهای وجود دارد، هر چیزی از جمله آموزش مجازی، تست زدن و آزمون آنلاین، چرخ چرخ در اینترنت و باز ماندن از درس و کنکور و کلی چیز دیگه به ذهن مبارکمان میرسید، بهجز قطع کردن اینترنت همزمان با برگزاری کنکور، برای جلوگیری از تقلب!
دوستی دارم که به مطایبه میفرماید مهمترین عامل طلاق در همه کشورها که متأسفانه بسیار هم شایع است، ازدواج است! البته هرچند این دوستمون شوخی میکند ولی همچین بیربط هم نمیگوید، بالاخره اگر ازدواجی صورت نگیرد، دیگر طلاق و طلاقکشی وجود نخواهد داشت و این همه داستان و قصههای پرغصه نخواهیم داشت!
ظاهراً با همین دستفرمان و ناظر به همین منطق استوار! یکی از مسؤولین سازمان سنجش فرمودهاند در ساعات برگزاری کنکور برای جلوگیری از تقلب، اینترنت کشور قطع میشود چون به این نتیجه رسیدهاند که با قطعی منطقهای و محدود اینترنت، نمیشود مانع تقلب برخیها شد، ظاهراً هیچ راهحل دیگری هم به ذهن مبارکشان نرسیده است!
البته یک راهحل بهتر و سادهتر از قطع کردن اینترنت هم هست و آن عدم برگزاری کنکور است که جنابمان فکر میکنیم، هم راحتتر است، هم هزینههای زیادی را از دوش سازمان سنجش و کشور برمیدارد و هم با منطق آن دوست گرامی ما سازگارتر است! به هرحال وقتی مسؤولین گرانقدر بهجای آنکه راهحلهای علمی و کاربردی را برای معضل تقلب ارایه دهند، خود را به زحمت نینداخته و با دست به دست کردن و تبدیل مسأله سازمان سنجش به مشکل خلقا…، خیال خودشان را راحت میکنند، همین روشهای بدیع، رونمایی میشود!
ای کاش لااقل قبل از ارایه اینچنین طرح و راهحلهای مشعشعی، کمی هم حساب کتاب میکردند و هزینه یک روز قطعی اینترنت را برای مردم و بانکها و پرداخت و دریافتهای مالی و ارتباطات کاری و سامانههای مختلف درمانی و پزشکی و نظارتی و پایشی و حملونقل کالا و مسافر و هزار و یک موضوع و نیاز دیگر را محاسبه میکردند (یا از متولیان مربوطه سؤال میکردند)، یا اساساً از چند ماه پیش به دنبال یافتن روشهای مقابله با این دست تقلبها، از صاحبنظران و متخصصان و کارشناسان کشور، طلب همکاری میکردند، شاید هزاران راهحل برایشان ارسال میشد که حکماً بدترین آن همین قطع کردن اینترنت بود!
به هرحال اینکه اوضاع جوری شده است که هرکسی کار خودش بار خودش، آتیش به انبار خودش، بعید نیست فردا روز متولیان محیطزیست و دیگر مسؤولین مربوطه، برای رفع آلودگی هوای کلانشهرها، پیشنهاد از کار انداختن سامانه پایش کیفی هوا را ارایه کنند، مثل همین ساخت مسکن که مسؤولان اخیراً آن را وظیفه خلقا… دانستند و اینجور که بویش میآید، قصد دارند کلاً خودشان را از ساخت مسکن کنار بکشند و خیالشان را از این وعده عمل نشده راحت نمایند و یحتمل تا چند وقت دیگر، ایجاد شغل و تسهیل کسبوکارها را هم به ید با کفایت مردم سپرده شود و همان داستان معروف خودت بمال با روشها و روایات و راهکارهای مختلف به خلقا… یادآوری شود، هرچند آن پیرمرد کشاورز طبسی به مسؤولین فرمایش کرد که خودشان میدانند و مملکت، ولی ظاهراً مدیران و مجریان ارجمند، این حرف را اساساً به خودشان نگرفتهاند و اینجور که پیداست هرجا کار و مشکل و معضلی پیش میآید و هنر و تدبیر و کفایتها، به جایی نمیرسد و سر به موفقیتی باز نمیکند، یکدفعه بزرگواران به یاد ما میافتند و همه چیز دست خلقا… را میبوسد و ما میمانیم و مشکلاتمان که از اول هم مسؤولیت حلش یا لااقل هزینه رفعش با خودمان بوده است!
هوشنگخان
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.