نماگرهای بازار سهام تهران سبزپوش شدند

نماگرهای بازار سهام تهران سبزپوش شدند با پیشرو شدن خودرویی‌‌‌‌ها معامله‌گران بورس تهران، همپای بازارگردان‌‌‌‌ها و حمایت حقوقی‌‌‌‌ها شاهد سبزپوش شدن نماگرهای منتخب بازار بودند. بازاری که به پشتوانه خودرویی‌‌‌‌ها به تعطیلات میان هفته رفت. به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات روز دوشنبه با افزایش ۱۰۵ واحدی […]

نماگرهای بازار سهام تهران سبزپوش شدند

با پیشرو شدن خودرویی‌‌‌‌ها معامله‌گران بورس تهران، همپای بازارگردان‌‌‌‌ها و حمایت حقوقی‌‌‌‌ها شاهد سبزپوش شدن نماگرهای منتخب بازار بودند. بازاری که به پشتوانه خودرویی‌‌‌‌ها به تعطیلات میان هفته رفت.

به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات روز دوشنبه با افزایش ۱۰۵ واحدی به رقم ۷۶ هزار و ۲۷۲ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز با ۲۹ واحد افزایش عدد ۱۴ هزار و ۵۶۲ واحد را تجربه کرد.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور با ۱۴۳ واحد افزایش به رقم ۸۴ هزار و ۷۱۷ واحد دست یافت. شاخص بازار اول اما در حالی با افزایش ۳۹ واحدی به عدد ۵۳ هزار و ۳۴۹ واحد رسید که شاخص بازار دوم با رشد ۴۳۵ واحدی به عدد ۱۶۶ هزار و ۹۴۰ واحد رسید. همچنین در عین حال شاخص کل فرابورس (آیفکس) با رشد یک واحدی روی رقم ۸۱۰ واحد ایستاد.

معاملات سهام نیز در نماد معاملاتی ۳ شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس با ۳۶ واحد، سایپا با ۱۵ واحد و ایران خودرو با ۱۳ واحد افزایش بیش‌ترین تأثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت دارویی رازک با ۶ واحد، کشتیرانی ج.ا.ا با ۵ واحد و بانک پاسارگاد با ۳ واحد کاهش بالا‌‌‌ترین تأثیر منفی را بر محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

در این روز نماد معاملاتی شرکت‌های ایران دارو، سیمان کردستان، کابل البرز، پارس سرام، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو، از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های سخت آژند، گواهی سپرده عام بانک گردشگری، کی‌بی‌سی حق‌تقدم خرید سهام ماشین‌سازی اراک، سرمایه‌گذاری مسکن تهران، متوقف شدند.

در این روز همچنین ۱۱۱ میلیون سهم سایپا نیز به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده همراه بود. در سرمایه‌گذاری توسعه ملی اما ۴۴ میلیون سهم به ارزش بیش از ۷ میلیارد تومان با هدف تجمیع سهام کد به کد شد.

کم‌تر از ۳۰ میلیون سهم صنعتی برای ایران نیز به ارزش بیش از ۸ میلیارد تومان کدبه‌کد شد. در عین حال کم‌تر از ۳۰ میلیون سهم توسعه معادن و فلزات به ارزش بیش از ۲٫۵ میلیارد تومان کدبه‌کد شد و معاملات کدبه‌کد در معدنی و صنعتی گل‌گهر نیز با جابه‌جا شدن ۲۰ میلیون سهم به ارزش بیش از ۳ میلیارد تومان ادامه یافت و در نهایت بیش از ۱۶٫۵ میلیون سهم صنایع آذرآب به ارزش بیش از ۸ میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده انتقال داده شد.

 

بازار سهام نیز بازاری تحت حمایت و متعادل بود که به پشتوانه حمایت حقوقی‌های سنتی بازار شاهد غلبه تقاضا بر عرضه با پیشرو شدن خوردویی‌‌‌‌ها بود. بازاری که این روز‌‌‌ها با بهانه الگوهای چارتیسیتی به تکاپوی یافتن سهم‌های پربازده افتاده است.