عقبنشینی طلای جهانی در آستانه تصمیم بانک مرکزی آمریکا قیمت طلا در بازار جهانی به دنبال صعود ارزش دلار که تقاضای سرمایهگذاری برای این فلز ارزشمند را محدود کرد، در معاملات روز جاری اندکی کاهش پیدا کرد. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات بازار سنگاپور ۰٫۳ درصد کاهش یافت و […]
عقبنشینی طلای جهانی در آستانه تصمیم بانک مرکزی آمریکا
قیمت طلا در بازار جهانی به دنبال صعود ارزش دلار که تقاضای سرمایهگذاری برای این فلز ارزشمند را محدود کرد، در معاملات روز جاری اندکی کاهش پیدا کرد.
به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات بازار سنگاپور ۰٫۳ درصد کاهش یافت و در ۱۳۱۱٫۴۳ دلار ایستاد.
در بازار نیویورک هر بازار طلا برای تحویل در ماه مارس به میزان ۰٫۳ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۴٫۵۰ دلار رسید. بهای معاملات نیز با ۴۰ سنت افزایش، در ۱۳۱۸٫۲۰ دلار بسته شده بود.
ارزش دلار در پی انتشار بیانیه سیاست پولی بانک مرکزی ژاپن صعود کرد. این بانک در نشست سیاست پولی خود تصمیم گرفت با هدف اصلاح برنامه محرک مالی عظیم خود، برای نرخهای بهره بلندمدت هدف تعیین کند. به این ترتیب اکنون توجه سرمایهگذاران به نتایج نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا معطوف میشود که بعد از ظهر روز جاری بهکار خود پایان خواهد داد.
با وجود اینکه بازارها انتظار دارند نرخهای بهره آمریکا در پایان سال افزایش پیدا کند، اظهارات موافق و مخالف در خصوص افزایش نرخهای بهره که اخیراً از سوی مقامات بانک مرکزی آمریکا مطرح شده است، به نوسان در بازارهای مالی منجر شده است.
قرار است جانتیلن رییس بانک مرکزی آمریکا پس از نشست این بانک در یک کنفرانس مطبوعاتی حاضر شود. معاملهگران و سرمایهگذاران به دقت اظهارات وی را برای ارزیابی زمان افزایش نرخهای بهره دنبال خواهند کرد.
طلا به افزایش نرخهای بهره فوقالعاده حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری داراییهای بدون بازده مانند این فلز را افزایش داده و از سوی دیگر با پشتیبانی ارزش دلار، قیمت طلا را تحتفشار بیشتری قرار میدهد. این فلز ارزشمند در نیمه اول سال ۲۰۱۶ بزرگترین رشد قیمت نیم سال اول در حدود چهار دهه گذشته را رقم زد اما از زمانی که شمار متعددی از مقامات بانک مرکزی آمریکا از افزایش نرخهای بهره حمایت کردهاند، بخشی از این رشد قیمت را از دست داده است.
به گفته جفریهالی، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA، بازار هیچ احتمالی نمیدهد نرخهای بهره در سپتامبر افزایش پیدا کند، بنابراین اگر بانک مرکزی امروز نرخهای بهره را تصویب کند مطمئناً بازارهای کالا از جمله طلا شاهد فروش گسترده خواهند بود، اما اگر بانک مرکزی از افزایش نرخها خودداری کند، شاهد صعود چشمگیر قیمت کالاها خواهیم بود و این مسأله مطمئناً طلا و نقره را به قیمت بالاتری خواهد رساند.
شاخص دلار آمریکا که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ میسنجد، بهدنبال انتشار بیانیه بانک مرکزی ژاپن در معاملات دیروز ۰٫۲ درصد رشد کرد و در ۹۶٫۲۰۷ واحد ایستاد.
براساس گزارش رویترز، ذخایر صندوق «اسپیدیآرگولدتراست» که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است ۰٫۴۱ درصد کاهش یافت و به ۹۳۸٫۷۵ تن رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰٫۹درصد کاهش یافت و به ۱۹٫۰۹ دلار رسید. این فلز در چند روز معامله گذشته رشد قیمت اندکی داشته است. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری تقریباً ثابت بود و در ۱۰۲۵٫۴۰دلار ایستاد در حالی که هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰٫۶ درصد کاهش یافت و ۶۷۶٫۹۰ دلار معامله شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.