طراحی یک پالایشگاه نفت خارجی با فناوری ایرانی رییس پژوهشکده پالایش پردیس صنایع پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت از ساخت پالایشگاهی در خارج از کشور با استفاده از فناوری ایرانی خبر داد و گفت: در ساخت این پالایشگاه از ۹ فناوری تولید شده از سوی پژوهشگاه صنعت نفت استفاده خواهد شد. به گزارش ایسنا، علیاحساننظربیگی، […]
طراحی یک پالایشگاه نفت خارجی با فناوری ایرانی
رییس پژوهشکده پالایش پردیس صنایع پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت از ساخت پالایشگاهی در خارج از کشور با استفاده از فناوری ایرانی خبر داد و گفت: در ساخت این پالایشگاه از ۹ فناوری تولید شده از سوی پژوهشگاه صنعت نفت استفاده خواهد شد.
به گزارش ایسنا، علیاحساننظربیگی، پژوهشکده پالایش پژوهشگاه نفت را دارای دو مأموریت انجام پروژههای پژوهشی و فعالیتهای خدماتی دانست و افزود: بر این اساس علاوه بر واحدهای صنعتی که از این پژوهشکده خدمات دریافت میکنند، واحدهای مختلف پژوهشگاه خواستار دریافت خدمات این پژوهشکده هستند. برای مثال پردیس بالادستی که چاهها و مخازن را مطالعه میکند، ارزیابی و آنالیز نفتخام را برای تقطیر به این پژوهشکده واگذار کرده است و ما نیز نتایج دادههای به دست آمده را در اختیار آنها میگذاریم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این پژوهشکده، یادآور شد: مهمترین فعالیت این پژوهشکده انجام پروژههای مرکاپتانزدایی از برشهای سبک نفتی (DMD) و مرکاپتانزدایی از میعانات گازی (DMC) بوده که هماکنون به مرحله تجاریسازی رسیده است.
نظربیگی از اجرای طرح پایلوت واحد ککسازی با همکاری سازمان ایمیدرو خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر آن با اجرای پروژه تحقیقاتی درصدد بومیسازی واحد نمکزدایی هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر پروژه ارایه فناوری چند واحد پالایشگاهی برای یک پالایشگاه خارج از کشور را در دستور کار داریم براساس این پروژه پژوهشگاه صنعت نفت قرار است تعداد ۹ فناوری را که شامل لیسانس و خدمات مهندسی پایه است را به این پالایشگاه ارایه کند که ۵ فناوری آن متعلق به پژوهشکده پالایش این پژوهشگاه است.
رییس پژوهشکده پالایش پردیس صنایع پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به جزییات این ۵ فناوری، توضیح داد: ۲ پروژه مربوط به تصفیه هیدروژنی و کاتالیستی نفت است، پروژه سولفورزدایی از دیزل و پروژه واحد «ویسبریکر» است که تهماندههای قیری را به نفتکوره و فرآوردههای سبک تبدیل میکند و پنجمین مورد نیز شامل واحد قیرسازی پالایشگاه میشود.
به گفته وی، این پژوهشکده ارایه دانش فنی و طراحی ۵ واحد پالایشگاه را کاملاً به عهده گرفته است و در نهایت واحدهای اصلی این پالایشگاه خارجی با دانش ایرانی ساخته خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.