دستور جلسات علنی هفته جاری مجلس پس از ۳ هفته تعطیلات رسیدگی به لایحه اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و انتخاب ناظران در شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله موارد کاری مجلس در هفته جاری است. به گزارش ایسنا، جلسات علنی مجلس بعد از ۳ هفته تعطیلات از […]
دستور جلسات علنی هفته جاری مجلس پس از ۳ هفته تعطیلات
رسیدگی به لایحه اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و انتخاب ناظران در شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله موارد کاری مجلس در هفته جاری است.
به گزارش ایسنا، جلسات علنی مجلس بعد از ۳ هفته تعطیلات از یکشنبه ۴ مهر مجدداً برگزار خواهد شد و مجلس در ۳ روز یکشنبه، سهشنبه و چهارشنبه، جلسه علنی دارد.
بر این اساس، بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده ۴۲ قانون آییننامه داخلی مجلس و رسیدگی به دو لایحه موافقتنامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین ایران و عراق و همکاری در زمینه دامپزشکی و بهداشت دام بین ایران و آذربایجان در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
همچنین نمایندگان هفته جاری به بررسی لایحه تصویب احکام و مصوبات بیستوپنجمین کنگره اتحادیه جهانی پست، طرح الحاق دو تبصره به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی و لوایح اساسنامه سازمان فرهنگی هنری فارسی زبانان (ایتا) و اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا (ادغام با طرح کاهش آلودگی هوا) میپردازند.
انتخاب ۳ نفراز نمایندگان مجلس با معرفی کمیسیون تدوین آییننامه داخلی به عنوان عضو در هیأت مدیره مؤسسه خبرگزاری خانه ملت، انتخاب یک ناظر از اعضای کمیسیون اقتصادی با تصویب مجلس به عنوان ناظر در نحوه اجرای ماده ۳۷ قانون مالیات بر ارزشافزوده و انتخاب ۳ نفر از نمایندگان به عنوان عضو در شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از دیگر موارد کاری هفته جاری مجلس است.
لزوم واگذاری حفاظت از جنگلها و مراتع به مردم
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: با اقتصادی کردن جنگلها میتوان حفاظت از جنگلها و مراتع را به مردم واگذار کرد و با این کار منابع طبیعی در مقابل مردم قرار نمیگیرد، بلکه در کنار جوامع محلی و بهرهبرداران روستایی در راستای حفاظت از منابع طبیعی همراه خواهد بود.
به گزارش ایسنا، محمدرضاملکشاهیراد، در بازدید از ادارهکل منابع طبیعی استان لرستان اظهار کرد: در اختیار قراردادن هزار هکتار از عرصههای منابع ملی برای کشت گیاهان دارویی خیلی امیدوارکننده بوده و باعث حفاظت از عرصه منابع طبیعی میشود و ایجاد اشتغال را به دنبال دارد. با توجه به وسعت منابع طبیعی در اختیار قراردادن هزار هکتار، یک عرصه کوچک است و امیدواریم این کار ادامه داشته و به هزاران هکتار برسد. محصولات دارویی درآمد زیادی برای روستاییان داشته و در اقتصاد خانوارها تأثیر مثبتی دارد.
وی گفت: با توجه به درآمد حاصل از کشت گیاهان دارویی مانند زعفران، موسیر، آویشن که خیلی بیشتر از کشت محصولات کشاورزی است میتواند در تغییر معیشت روستاییان تأثیر بهسزایی داشته و اشتغالزایی فراوانی را به وجود آورد.
وی خاطرنشان کرد: برنامهای داریم در آینده با کارشناسان و مدیران منابع طبیعی جلسات متعددی در خصوص شناسایی موانع و مشکلات از جمله بحث اعتبارات ملی و استانی داشته باشیم. همچنین نسبت به حل آنها اقدام لازم را انجام دهیم و نسبت به جذب بیشتر اعتبارات همت کنیم.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همه ما میدانیم لرستان به علت ۴ فصل بودن، دارای استعدادهای بیشماری است که متأسفانه ما هنوز به صورت مطلوب از این استعدادها و نعمت خدادادی استفاده نکردهایم. با تدبیر و مدیریت و برنامهریزی باید از این منابع خدادادی بهره کافی ببریم و آنها را به سرسفره مردم بهخصوص روستاییان بیاوریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.