نخستین محموله «ال.پی.جی» ایران در راه اندونزی شرکت ملی نفت و گاز اندونزی (پرتامینا) اعلام کرد نخستین محموله گاز مایع (ال.پی.جی) خریداری شده این شرکت از ایران طبق برنامهریزی ۲۶ سپتامبر (دوشنبه ۵ مهر ماه) به این کشور منتقل میشود. به گزارش ایرنا، دانیالپوربا، یکی از مقامهای ارشد پرتامینا اندونزی، گفت که قرارداد همکاری اندونزی […]
نخستین محموله «ال.پی.جی» ایران در راه اندونزی
شرکت ملی نفت و گاز اندونزی (پرتامینا) اعلام کرد نخستین محموله گاز مایع (ال.پی.جی) خریداری شده این شرکت از ایران طبق برنامهریزی ۲۶ سپتامبر (دوشنبه ۵ مهر ماه) به این کشور منتقل میشود.
به گزارش ایرنا، دانیالپوربا، یکی از مقامهای ارشد پرتامینا اندونزی، گفت که قرارداد همکاری اندونزی و ایران در این بخش امضا شده و نخستین محموله گاز به اندونزی منتقل میشود.
وی گفت که میزان بالای تقاضا «ال.پی.جی» اندونزی باعث شد این شرکت با امضای یک یادداشت تفاهم در ماه اوت گذشته برای خرید گاز مایع از ایران طی سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ اقدام کند.
براساس گزارش خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا)، این مقام بلندپایه شرکت ملی نفت و گاز اندونزی، گفت که نخستین محموله ۴۴ هزار متریک تنی «ال.پی.جی» متشکل از ۲۲ هزار متریک تن پروپان و ۲۲ هزار متریک تن بوتان است.
شرکت ملی نفت و گاز اندونزی (پرتامینا) از کشتی متعلق به این شرکت با نام «گاز ۲» و از پایانه گاز مایع «کالبوتسیتوبوندو» به عنوان پایانه تخلیه «ال.پی.جی» استفاده خواهد کرد.
پیشبینی شده این محموله گاز مایع ۱۱ یا ۱۲ اکتبر (۲۰ یا ۲۱ مهرماه) توزیع شود.
وی گفت که شرکت ملی نفت و گاز اندونزی میخواهد از طرف تمام طرفهای درگیر مانند بنادر اطمینان حاصل کند تا در لیست تحریم اتحادیه اروپا، آمریکا و سازمان ملل متحد گنجانده نشده باشند.
مصرف گاز مایع اندونزی سال گذشته میلادی به ۶٫۴۹ میلیون تن رسید که ۶۴٫۳ درصد آن از طریق واردات تأمین شد.
تحت یک برنامه سراسری ملی برای جایگزینی گاز مایع با نفت سفید و دیگر سوختها، روند متوسط افزایش مصرف بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ میلادی ۱۱ درصد بوده است.
پیشبینی میشود رشد تقاضای سالیانه برای گاز مایع در اندونزی بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ حدود ۵٫۷ درصد باشد.
انتظار میرود تقاضای امسال اندونزی برای گاز مایع به ۷٫۴۵ میلیون تن و سال آینده میلادی به ۸٫۲۲ میلیون تن و در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به ترتیب به ۹٫۳ میلیون تن برسد که با این حساب اندونزی به چهارمین واردکننده بزرگ گاز مایع بعد از چین، ژاپن و هند تبدیل خواهد شد.
پیشبینی شده است میزان واردات امسال ۴٫۷۳ میلیون تن، سال آینده ۵٫۸۳ میلیون تن و برای سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به ترتیب ۶٫۶۳ و ۷٫۲۴ میلیون تن باشد.
قرارداد فروش ۸۰ هزار تن گازمایع ایران به اندونزی خرداد ماه امسال در حضور مقامهای بلندپایه دو کشور در تهران امضا شد.
براساس این قرارداد، ایران سال آینده این مقدار را به ۵۰۰ هزار تن میرساند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.