میادین پرریسک؛ اولویت نخست ایران در قراردادهای IPC مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت گفت: ما ترجیح میدهیم لایههای بنگستانی، خامی و بعضی میادین دریایی را زودتر در قالب IPC واگذار کنیم و در واقع اولویت ما میادینی است که پیچیدگی بیشتری دارد و سرمایه بیشتری میطلبند. عبدالمحمد دلپریش در گفتوگو با فارس، در پاسخ […]
میادین پرریسک؛ اولویت نخست ایران در قراردادهای IPC
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت گفت: ما ترجیح میدهیم لایههای بنگستانی، خامی و بعضی میادین دریایی را زودتر در قالب IPC واگذار کنیم و در واقع اولویت ما میادینی است که پیچیدگی بیشتری دارد و سرمایه بیشتری میطلبند.
عبدالمحمد دلپریش در گفتوگو با فارس، در پاسخ به پرسشی درباره اولویت واگذاری میادین در قالب IPC از دید برنامهریزی تلفیقی گفت: میادین مشترک و میادینی که سرمایه زیادی میطلبد یا پیچیدگی زیادی دارد از جمله میادین دریایی و میادین مشترک ما با عراق در اولویت هستند.
وی افزود: میادینی که نیاز به برنامههای EOR و IOR برای افزایش ضریب بازیافت دارند و سرمایه لازم برای آنها را نداریم هم در اولویت هستند.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت با بیان اینکه باید به لایهها و مخازن توجه کنیم تا به میادین، تصریحکرد: مثلا ما لایههای بنگستانی و خامی را اولویت میدانیم اما درباره مخازن آسماری چنین اولویتی وجود ندارد چون همکاران ما در شرکت نفت اطلاعات زیادی درباره این لایهها دارند.
وی تأکید کرد: ما ترجیح میدهیم لایههای بنگستانی و خامی و بعضی میادین دریایی را زودتر در قالب IPC واگذار کنیم و درواقع اولویت ما میادینی است که پیچیدگی بیشتر و سرمایه بیشتری میطلبند.
دلپریش توضیح داد: مثلاً آب تیمور یا بنگستان اهواز، بنگستان منصوری، بنگستان مارون، بنگستان کوپال و امثال آن اولویت بیشتری برای واگذاری دارد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره تمایل خارجیها به ورود به میادین پرریسک گفت: درست است که اینها برای ما مخازن دشواری محسوب میشوند اما مخازنی است که اگر روی آنها تمرکز و سرمایهگذاری شود از نظر اقتصادی بهره خوبی دارند و خارجیها برای آنها خواهند آمد.
پیش از این سندی منتشر شده بود که در آن شرکت ملی نفت به جای ذکر مخازن و لایههای مشخص، اطلاعات کل میادین را برای واگذاری در قالب IPC از شرکتهای زیر مجموعه درخواست کرده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.