طرح گازرسانی سیستان و بلوچستان در آستانه برگزاری مناقصه طرح وزارت نفت برای کاهش مصرف سوختهای مایع در صنایع کشور و افزایش ضریب نفوذ گاز در این بخش کلید خورد. محمود آستانه، مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی اظهارکرد: براساس آمار، ١٨ هزار واحد صنعتی عمده و جز در کشور سالانه دو میلیارد و ٧٠٠ […]
طرح گازرسانی سیستان و بلوچستان در آستانه برگزاری مناقصه
طرح وزارت نفت برای کاهش مصرف سوختهای مایع در صنایع کشور و افزایش ضریب نفوذ گاز در این بخش کلید خورد.
محمود آستانه، مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی اظهارکرد: براساس آمار، ١٨ هزار واحد صنعتی عمده و جز در کشور سالانه دو میلیارد و ٧٠٠ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی مصرف میکنند که برای جایگزینی سوخت این واحدها با گاز برنامهریزی شده است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی افزود: جایگزینی گاز با سوخت مایع مصرفی این واحدها از جمله اهداف صنعت نفت به شمار میآید که برای تحقق این برنامه طرح بزرگی تهیه و مذاکراتی نیز با شورای اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.
وی ادامه داد: پیشنهاد طرح گازرسانی به صنایع به شورای اقتصاد ارایه شده و امیدواریم بتوانیم با تصویب این طرح امکانات خوبی را برای گازرسانی به صنایع بهویژه اجرای خطوط لوله انتقال گاز فراهم کنیم.
به گفته آستانه، تعدادی از این صنایع به خطوط لوله، انشعاب و ایستگاه نیاز دارند و این در حالی است که این صنایع توان اجرای آن را ندارند و باید با فراهم کردن تسهیلات، زمینه تحقق این برنامه را ایجاد کنیم.
مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی یادآور شد: براساس مذاکراتی که با مدیریت بخش انرژی سازمان برنامه و بودجه انجام شده، این مصوبه پس از تصویب در شورای اقتصاد ابلاغ میشود.
وی در ادامه به طرح گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه فعالیتهای خوبی در حوزه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.
به گفته آستانه، امیدواریم تا پایان امسال خط انتقال گاز ایرانشهر به زاهدان افتتاح و زمینه برخورداری مردم زاهدان از مزایای گاز فراهم شود.
مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی ادامه داد: افزون بر گازرسانی به بخش خانگی، گازرسانی به نیروگاه زاهدان نیز در دستور کار قرار دارد.
وی یادآور شد: هماکنون نیروگاه اول ایرانشهر به شبکه گاز متصل شده و نیروگاه دوم نیز به تدریج به شبکه متصل خواهد شد.
آستانه ادامه داد: تاکنون بخش قابل توجهی از شهر ایرانشهر به شبکه متصل شده است و به تدریج شهرهای دیگر استان سیستان و بلوچستان نیز در برنامه گازرسانی قرار خواهد گرفت.
مشاور وزیر نفت در امور گازرسانی با اشاره به طراحی خط انتقال گاز ایرانشهر به چابهار گفت: این طرح تهیه شده و مراحل برگزاری مناقصه آن نیز در دست اجراست.
به گفته وی، پس از اجرای خط لوله انتقال گاز ایرانشهر به زاهدان، خط لوله انتقال گاز زابل نیز ساخته میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.