ادغام اتحادیه‌های مشابه، فرصتی برای رونق اقتصادی

ادغام اتحادیه‌های مشابه، فرصتی برای رونق اقتصادی ادغام اتحادیه‌های مشابه ضمن افزایش قدرت نظارت بر تولیدات داخلی، زمینه را برای ایجاد یک اتحادیه مستقل و تقویت طرح‌های مشابه مهیا می‌سازد. محمدطحان‌‌پور، رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم‌خانگی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص موازی کاری برخی از اتحادیه‌ها گفت: ادغام اتحادیه‌های مشابه ضمن افزایش قدرت […]

ادغام اتحادیه‌های مشابه، فرصتی برای رونق اقتصادی

ادغام اتحادیه‌های مشابه ضمن افزایش قدرت نظارت بر تولیدات داخلی، زمینه را برای ایجاد یک اتحادیه مستقل و تقویت طرح‌های مشابه مهیا می‌سازد.

محمدطحان‌‌پور، رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم‌خانگی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص موازی کاری برخی از اتحادیه‌ها گفت: ادغام اتحادیه‌های مشابه ضمن افزایش قدرت نظارت بر تولیدات داخلی زمینه را برای ایجاد یک اتحادیه مستقل مهیا می‌سازد.

وی همچنین اظهار کرد: تخلفات واحدهای صنفی زیرمجموعه اتحادیه لوازم خانگی باعث کسب امتیاز منفی این اتحادیه و عدم دستیابی امکانات و تسهیلات برای تمام واحد‌های صنفی می‌شود ولی با ادغام اتحادیه‌های مشابه این مشکلات نیز رفع می‌شود.

همسو بودن اهداف کوچک‌سازی و ادغام اتحادیه‌های مشابه

حمیدگرمابی، عضو کمیسیون صنایع‌ومعادن مجلس دهم شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران اظهار‌ کرد: ادغام اتحادیه‌های مشابه، تصمیم‌گیری برای اعضای اتحادیه‌ها را آسان و موجب رونق اقتصادی می‌شود.

وی گفت: نظارت مستمر و قانونی از مهم‌ترین اهداف ادغام اتحادیه‌های مشابه است؛ البته باید مطالعات دقیق دراین باره انجام تا از آسیب‌های احتمالی توانمندسازی اتحادیه‌ها جلو‌گیری شود.

به گفته این عضو کمیسیون صنایع‌ومعادن مجلس دهم شورای اسلامی، با ادغام اتحادیه‌های مشابه، اتحادیه‌های توانمند با بازدهی بیش‌تر ایجاد و به‌طور مستقیم بر چرخه اقتصادی تأثیرمثبت می‌گذارد.

 

وی در پایان گفت: هنگامی که تعداد اتحادیه‌ها کم‌تر شود تصمیم‌گیری‌های کلی، استراتژی‌های اقتصادی و سیاست‌های کلان نیز بیش‌تر محقق می‌شود.