اینستاگرام عامل اختلاف وزیر و افشارزاده! سرآغاز همه دردسرهای وزیر ورزش و بهرام افشارزاده به قدرت غیرقابل مهار شبکههای اجتماعی باز میگردد. به گزارش «ورزش سه»، بهرام افشارزاده تابستان ۹۳ با انتخاب وزیر ورزش و جوانان به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شد. افشارزاده در ابتدای حضور در استقلال رابطه بسیار نزدیکی داشت و حتی با […]
اینستاگرام عامل اختلاف وزیر و افشارزاده!
سرآغاز همه دردسرهای وزیر ورزش و بهرام افشارزاده به قدرت غیرقابل مهار شبکههای اجتماعی باز میگردد.
به گزارش «ورزش سه»، بهرام افشارزاده تابستان ۹۳ با انتخاب وزیر ورزش و جوانان به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شد. افشارزاده در ابتدای حضور در استقلال رابطه بسیار نزدیکی داشت و حتی با گذشت یک سال اول حضور او در ساختمان سعادت آباد این رابطه دستخوش تغییر نشد و وزیر ورزش و جوانان مدیرعامل استقلال را به عنوان رییس حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان انتخاب کرد. پستی که بعد از جدایی افشارزاده به گرشاسبی، دوست قدیمی وزیر ورزش رسید تا مشخص شود افشارزاده حتی تا اوایل سال ۹۵ در حلقه اول دوستان گودرزی بود.
شروع فصل نقل و انتقالات و عملکرد مدیران استقلال در کنار اختلاف نظرهای عمیق شهاب جهانیان که مهره نزدیک به وزیر ورزش در هیأت مدیره استقلال بود با بهرامافشارزاده باعث شد تا اختلاف نظر میان این دو آغاز شود. افشارزاده که با نظر وزیر ورزش به عنوان سرپرست باشگاه استقلال فعالیت خود را برای لیگ شانزدهم آغاز کرده بود فعالیت چشمگیری در فصل نقل و انتقالات داشت و در روزهایی که پرسپولیس در حال از دست دادن مهرههای کلیدی خود بود، مدیران استقلال رحمانی، باقری و غفوری را استقلالی کردند. در این روزها بود که انتشار خبر توقف فعالیتهای نقل و انتقالاتی استقلال به دستور وزیر ورزش و جوانان باعث شد تا هواداران استقلال با استفاده از قدرت شبکههای اجتماعی و انتشار چند فراخوان تجمع چند صد نفری علیه وزیر ورزش در خیابان سئول و میدان بهارستان را تشکیل دهند.
بعد از تجمع هواداران استقلال هر چند فعالیت این تیم در نقل و انتقالات آغاز شد اما رابطه افشارزاده و وزیر ورزش هیچگاه به مانند گذشته نشد و در این میان دخالتهای جهانیان و فشار نزدیکان وزیر ورزش برای عزل مدیران میانی استقلال باعث شد تا افشارزاده عطای کار در استقلال را به لقای آن ببخشد و با استعفایی تحمیلی بعد از ۲۵ ماه ساختمان سعادت آباد را این بار برای زمانی طولانی تر و شاید همیشه ترک کند.
آغاز همه ماجراهایی که به مصاحبه تند وزیر ورزش و بیانیه صریح افشارزاده ختم شد، به فراخوان و تجمع هواداران استقلال باز میگردد که با قدرت شبکههای اجتماعی صورت گرفت تا جهانیان و معاون حقوقی این باشگاه نیز برای کنترل این فضا در اولین روزهای حضور در استقلال با انتشار بیانیهای عجیب به دنبال شناسنامهدار کردن این صفحات باشند. نکته جالب توجه این است که هواداران استقلال ۸ روز پیش از برگزاری تجمع در حمایت از افشارزاده و منصوریان برای برکناری او در برابر وزارت ورزش و جوانان جمع شدند تا بیش از گذشته مشخص شود مدیرعامل استقلال، وزیر ورزش و حتی بسیاری دیگر از تصمیم گیران و سیاستگذاران ورزش تحتتأثیر قدرت غیرقابل مهار این شبکههای مجازی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.