مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو عنوان کرد  

شرط بقای بخش معدن بهره‌گیری از انقلاب صنعتی چهارم

گروه زمین‌ومعدن -مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو، اعلام کرد: بهره‌گیری از انقلاب صنعتی چهارم نه تنها یک انتخاب، بلکه شرط بقای بخش معدن و صنایع‌معدنی است. به گزارش مناقصه‌مزایده، رسول سرائیان؛ در رویداد همرسانی «دایان۵» اظهار کرد: مهم‌ترین دغدغه ایمیدرو آینده پیش‌روی بخش معدن و صنایع‌معدنی طی پنج سال آینده به ویژه در عرصه بین‌المللی است. […]

گروه زمین‌ومعدن -مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو، اعلام کرد: بهره‌گیری از انقلاب صنعتی چهارم نه تنها یک انتخاب، بلکه شرط بقای بخش معدن و صنایع‌معدنی است. به گزارش مناقصه‌مزایده، رسول سرائیان؛ در رویداد همرسانی «دایان۵» اظهار کرد: مهم‌ترین دغدغه ایمیدرو آینده پیش‌روی بخش معدن و صنایع‌معدنی طی پنج سال آینده به ویژه در عرصه بین‌المللی است. وی ادامه داد: این سازمان در برنامه هفتم توسعه به دنبال استفاده حداکثری از این فرصت طلایی است تا ورود به نسل چهارم را در قانون پیش‌بینی کند و الزامی برای بخش معدن و صنایع‌معدنی باشد. چرا که ایمیدرو به این نتیجه رسیده است که انقلاب صنعتی چهارم یک انتخاب نیست، بلکه شرط بقای بخش معدن و صنایع‌معدنی است. وی افزود: تمام کشور‌ها و شرکت‌های رقیب به‌طور کامل وارد این حوزه شده‌اند. بنابراین اگر اقدام به موقع صورت نگیرد تمام فرصت‌های صادراتی خود را از دست خواهیم داد. به عبارت دیگر امکان رقابت برای بخش معدن و صنایع‌معدنی وجو نخواهد داشت. مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو، گفت: یکی از رکن‌های اساسی انقلاب صنعتی چهارم حوزه سرمایه انسانی و فرهنگ سازمانی است. آماده‌سازی این حوزه بسیار زمان‌بر است بنابراین لازم است که زمان کافی برای حرکت به این سمت را داشته باشیم. سرائیان؛ یادآور شد: ایمیدرو به دنبال دیجیتالی شدن رصد و پایش بخش معدن و ورود شرکت‌های معدنی و صنایع‌معدنی به این حوزه است. این در حالی است که در چشم‌انداز پروژه هدهد (هوشمندی دیجیتال با هدایت دانش‌بنیان) تا سال ۱۴۰۶، ایمیدرو زبده هوشمند دیجیتال در توسعه و نوسازی پایدار معدن و صنایع‌معدنی خواهد شد. مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو، خاطرنشان کرد: در این سند سیاستی پنج محور، ۱۸ استراتژی و ۷۱ اقدام در نظر گرفته شده است که فرصتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان جهت ارایه پیشنهادات خود در راستای این اقدامات فراهم شده است. سرائیان؛ بیان کرد: ایمیدرو در نظر دارد پنج مرکز شایستگی تحول دیجیتال ایجاد کند. همچنین به دنبال ایجاد داشبورد مدیریتی برخط برای پایش بخش معدن و صنایع‌معدنی در یک مرکز مدیریت کنترل بدون مداخله افراد و شرکت‌هاست.

معدنکاری نوین، از پایه‌های انقلاب صنعتی چهارم است

در ادامه، مجید وفایی‌فرد؛ مجری مرکز نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع‌معدنی (ایمینو)، معدنکاری نوین را یکی از پایه‌های انقلاب صنعتی چهارم ذکر کرد. وی تصریح کرد: امروزه تصمیم‌گیری‌ها بر مبنای داده‌ها، انجام می‌شود و این داده‌ها از ابتدای فعالیت زمین‌شناسی و زنجیره معدن مورد استفاده قرار می‌گیرد و سپس در اینترنت‌اشیاء و هوشمندسازی معادن نقش مؤثری ایفا می‌کند. مجری مرکز نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع‌معدنی، ابراز امیدواری کرد که رویدادهای دایان، سبب اتصال و همرسانی ایده‌های نوآروانه معدن و صنایع‌معدنی با بخش صنعت و حوزه مصرف شود. وفایی‌فرد؛ درباره جایگاه مرکز نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع‌معدنی، اظهار داشت: در ایمینو نقش رگولاتوری برای استارت‌آپ‌ها و نوآوری داریم. به گفته وی، جلب و جذب ایده‌های کاربردی و اتصال آن‌ها به صنایع‌معدنی به ویژه صنایع بزرگ از اهداف اصلی ما در طرح زیست‌بوم نوآوری معادن و صنایع‌معدنی است.

فراخوان اینوماین۴ به‌زودی

مجری مرکز نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع‌معدنی (ایمینو)، در بخش دیگری از سخنانش خبر داد که به‌زودی فراخوان جشنواره «اینوماین۴» اعلام می‌شود. وفایی‌فرد؛ افزود: این رویداد با همکاری دانشگاه‌ها و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزار خواهد شد و ایده‌های نوآورانه حوزه معدن و صنایع‌معدنی را در قالب یک جشنواره ارایه می‌دهد. وی تصریح کرد: هوشمندسازی در معادن و صنایع‌معدنی با تکیه بر نسل چهارم تکنولوژی، از محورهای فراخوان خواهد بود. وفایی‌فرد؛ همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات ایمیدرو برای ورود به نسل چهارم صنعت، گفت: از ابتدای امسال ایمیدرو به‌طور عملی وارد این فعالیت‌ها شد تا مسیر هوشمندسازی در بخش معدن و صنایع‌معدنی هموار شود.