در رویداد «دایان 5» ارایه شد

معرفی تولیدات ۵ شرکت دانش‌بنیان در بخش توسعه بازار معدن و صنایع‌معدنی

تولیدات پنج شرکت دانش‌بنیان بخش معدن و صنایع‌معدنی در رویداد همرسانی «دایان ۵» ارایه شد. این محصولات با محور توسعه بازار و تجاری‌سازی عرضه شده‌اند. به گزارش مناقصه‌مزایده، رویداد همرسانی دایان با هدف توسعه بازار و تجاری‌سازی تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین با حضور مدیران تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و نیز مجری طرح ایجاد […]

تولیدات پنج شرکت دانش‌بنیان بخش معدن و صنایع‌معدنی در رویداد همرسانی «دایان ۵» ارایه شد. این محصولات با محور توسعه بازار و تجاری‌سازی عرضه شده‌اند. به گزارش مناقصه‌مزایده، رویداد همرسانی دایان با هدف توسعه بازار و تجاری‌سازی تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین با حضور مدیران تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و نیز مجری طرح ایجاد زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع‌معدنی (ایمینو)، در سالن اجتماعات ایمیدرو برگزار شد. در این مراسم، شرکت‌های دانش‌بنیان بخش معدن و صنایع‌معدنی به معرفی شرکت، ارایه توانمندی‌ها و تولیدات و خدمات خود پرداختند.

ساخت سامانه هوشمندسازی معدن

امیدرضا اژدری؛ مدیرعامل شرکت راهکار پویا، با اشاره به فعالیت هفت ساله این شرکت و حضور در طرح‌های ملی در حوزه هوشمندسازی معادن، گفت: محصولات این شرکت شامل سامانه هوشمندسازی معدن (پنل مدیریتی)، پنل پیش‌بینی و برآورد سود و زیان، پنل نت (نگهداری و تعمیرات ماشین‌آلات) و پنل کنترل وضعیت ماشین‌آلات با اتصال به دیوایس‌های IOT  (اینترنت اشیاء) براساس نیاز کارفرما است.

هوشمندسازی مطالعات اکتشافی زمین‌شناسی

ملیحه قنبری؛ مدیرعامل شرکت گوهر پژوهان سپندار، در این رویداد گفت: این شرکت در سال ۹۵ تأسیس شده و در زمینه هوشمندسازی مطالعات اکتشافی زمین‌شناسی فعالیت دارد. مدل کسب‌وکار آن به صورت B2B و B2G بوده و محصولات این شرکت شامل FOSIDSO، SEDIDSO، STRATIDSO، STRUCSO وPTL.SO است.

ساخت پلتفرم بومی اینترنت‌اشیاء

مهدی ایزدیار؛ مدیرعامل شرکت فناپ زیرساخت، در این مراسم ضمن اشاره به اینکه هدف این شرکت، ارایه راهکارهای هوشمندسازی متمرکز بر صنایع‌معدنی و فلزی، انرژی، کشاورزی و سلامت است، تصریح کرد: محصولات و خدمات شرکت مذکور مشتمل بر ارایه راهکارهای جامع سازمانی ERP محصول فنارپی، پلتفرم بومی اینترنت‌اشیاء (افقی و ورتیکال‌های مختلف به‌ازای چالش‌های صنایع از قبیل گلخانه هوشمند، ساختمان هوشمند و…)، پلتفرم بومی اینترنت‌اشیاء- صنعتی IIOT، پردازش ابری و مراکز داده و… است.

ساخت پلتفرم ابری مدیریت یکپارچه کار‌ها و ارتباطات

فاطمه شخصیان؛ مدیرعامل شرکت پامیکا، در این رویداد بیان داشت: فعالیت این شرکت در حوزه فناوری اطلاعات فعال در بخش پیاده‌سازی ERP ابری و ارایه خدمات مدیریت فرآیندهای کسب‌وکاری است و محصول آن، ساخت پلتفرم ابری مدیریت یکپارچه کار‌ها و ارتباطات است. شرکت مذکور، علاوه بر فروش محصول و اشتراک‌گذاری آن، خدمات مشاوره و آموزش نیز ارایه می‌دهد.

ساخت تجهیزات شبکه بومی

سیدجعفر سیدی؛ مدیرعامل شرکت تحقیق و توسعه ارتباط، با اشاره به فعالیت این شرکت از سال ۶۸ در حوزه ICT و ارایه محصولات و راهکار‌ها در بخش تجهیزات شبکه و امنیت و زیرساخت و تجهیزات IIOT و IOT گفت: محصولات این شرکت شامل تجهیزات شبکه بومی، تجهیزات گیتوی اینترنت‌اشیاء و زیرساخت کارخانه هوشمند و دوقلوی دیجیتال تجهیزات امنیت است.