چیت چیان شرکتهای ایرانی ۳ میلیارد پروژه بینالمللی آب و برقی را اجرا میکنند بزرگترین حمایت دولت در اختیار قراردادن بازار بزرگ داخلی در اختیار این شرکتهاست و در کنار آن نیز با پشتیبانی وزارت نیرو از شرکتهای دانش بنیان و تحقیقات حمایتهای خوبی از آنها صورت میگیرد. وزیر نیرو از حضور فعال شرکتهای فعال […]
چیت چیان
شرکتهای ایرانی ۳ میلیارد پروژه بینالمللی آب و برقی را اجرا میکنند
بزرگترین حمایت دولت در اختیار قراردادن بازار بزرگ داخلی در اختیار این شرکتهاست و در کنار آن نیز با پشتیبانی وزارت نیرو از شرکتهای دانش بنیان و تحقیقات حمایتهای خوبی از آنها صورت میگیرد.
وزیر نیرو از حضور فعال شرکتهای فعال در صنعت آب و برق ایران در بیش از ۴۰ کشور دنیا خبر داد و گفت: هم اکنون شرکتهای ایرانی افزون بر ۳ میلیارد دلار پروژه فعال و در دست اجرا دارند.
بهگزارش مناقصهمزایده، حمیدچیتچیان، در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی آب و فاضلاب در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موفقترین صنایع در صدور تجهیزات و خدمات فنی مهندسی صنایع آب و برق است که براساس آمارهای ارایه شده از سوی سازمانهای مسؤول بیش از ۹۰ درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی به صنعت آب و برق اختصاص داشته است.
وی افزود: از سالهای گذشته وزارت نیرو تأکید ویژهای داشته که همه نیازهای فنی خودش را به دست صنعتگران ایرانی تأمین کند، البته اعتقاد داریم که همواره در دنیا، فناوری جدید در حال تکوین و دانش درحال پیشرفت است.
براساس گزارش وزارت نیرو، وی با بیان اینکه ما نیازمند استفاده از فناوریهای جدید هستیم، اظهار داشت: وزارت نیرو به صورت هوشمندانه به دنبال انتقال فناوریهای نوین به داخل کشور است و در سایه همین پیگیری مستمر توان صادرات بسیار خوبی برای این صنعت ایجاد شده است.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه در این نمایشگاه بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و خارجی حضور دارد، گفت: از مقامهای کشورهای مختلف دنیا جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل آمده است تا با توانمندیهای صنعت آب کشور آشنا شوند.
وی از صدور تجهیزات و خدمات فنی مهندسی به بیش از ۴۰ کشور دنیا خبر داد و افزود: در سالهای اخیر به دلیل اینکه کشورهای صادرکننده نفت درآمدهایشان کاهش یافته اما با این حال صنایع ما بسیار موفق هستند و در این شرایط بیش از ۳ میلیارد دلار پروژه فعال در دست اجرا داریم.
وی در خصوص حمایت دولت از صنایع داخلی گفت: بزرگترین حمایت دولت در اختیار قراردادن بازار بزرگ داخلی در اختیار این شرکتهاست و در کنار آن نیز با پشتیبانی وزارت نیرو از شرکتهای دانش بنیان و تحقیقات حمایتهای خوبی از آنها صورت میگیرد.
وی بخش آب را جزو فعالترین بخشهای اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به مواجهه بودن کشور با خشکسالی و لزوم توسعه طرحهای آب و فاضلاب اعتبارات قابل توجهی از محل اسناد خزانه اسلامی، اعتبارات عمرانی، اوراق مشارکت، اوراق تسویه و غیره در این بخش تخصیص یافته است.
وزیر نیرو تأکید کرد: برنامههای گستردهای در بخش آب کشور برای سالهای آینده تدوین و به مجلس شورای اسلامی ارسال شده که در جریان بررسی برنامه ششم مورد تأکید و تصویب قرار بگیرد. عمده این برنامهها در زمینه هوشمندسازی شبکه آب شهرها، توسعه آبرسانی به روستاها، توسعه سیستمهای نیترات زدایی و زدایش فلزات سنگین از آب، استفاده از سیستم تصفیه فاضلاب و بهکارگیری پساب برای مصارف صنعتی و کشاورزی است.
وزیر نیرو در خصوص هزینه انشعاب و قیمت آب گفت: هزینههای برقراری انشعاب دو تا ۳ برابر مبلغی است که از مردم دریافت میشود و به دلیل وجود تورم سالیانه میزان افزایش بهای انشعابها از میزان نرخ تورم همواره کمتر است.
وی افزود: در تلاش هستیم که در اجرای طرحها به منابع عمومی متکی نشویم، اما در این مسیر نباید به مردم فشاری وارد شود.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است که چندین سال متوالی قیمت انشعاب یا قیمت محصول تغییر نکرده باشد و مقدار افزایش یافته اندکی بالاتر از نرخ تورم سالانه باشد، اما با توجه به اینکه ۴ یا ۵ سال در نرخها تغییری به وجود نیامده همواره از میزان تورم سالانه کمتر خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.