FATF آینده کشور را به خطر می‌اندازد

حاجی‌دلیگانی  FATF آینده کشور را به خطر می‌اندازد نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است که در FATF مسایلی است که آینده کشور را به خطر می‌اندازد. به گزارش فارس، حسینعلی‌حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی دیروز پارلمان، طی تذکری گفت: این روز‌‌ها مجلس نسبت به مسایل کشور در حالت […]

حاجی‌دلیگانی

 FATF آینده کشور را به خطر می‌اندازد

نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است که در FATF مسایلی است که آینده کشور را به خطر می‌اندازد.

به گزارش فارس، حسینعلی‌حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی دیروز پارلمان، طی تذکری گفت: این روز‌‌ها مجلس نسبت به مسایل کشور در حالت انفعالی است و منزلت و جایگاه مجلس که باید رعایت شود، نمی‌شود.

وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد این مشکل به دلیل هدایت و مدیریت آقای لاریجانی رخ می‌دهد.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی به سؤالات نمایندگان از وزرا و تذکرات آنان اشاره کرد و افزود: اکنون چند ماه از سؤالات و تذکرات می‌گذرد اما همچنان سؤالات در دستور کار کمیسیو‌ن‌‌‌ها قرار نمی‌گیرد.

حاجی‌دلیگانی با اشاره به موضوع قراردادهای نفتی خاطرنشان کرد: قرار بود نقطه نظرات نمایندگان در این زمینه گرفته شود، اما چرا گرفته نشد؟ چرا علی‌رغم عدم رفع برخی ایرادات قراردادهای نفتی، این موضوع تأیید شد؟

وی با طرح این پرسش که چرا ما نباید امروز به وظایف خود عمل کنیم، گفت: رهبری به قراردادهای نفتی ایراد گرفته است، مشکلات و عواقب این قراردادها را چه کسی باید بپذیرد؟

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به موضوع FATF هم اشاره کرد و گفت: در متن FATF مسایلی است که آینده کشور را به خطر می‌اندازد. «چرا امروز ما مشاهده می‌کنیم هر چیزی را که محرمانه مطرح می‌شود چیزی در پشت آن وجود دارد و در ‌آن‌جا مسایل دیگری هم پیش می‌آید»

حاجی‌دلیگانی با اشاره به تصویب طرح برجام در مجلس نهم یادآور شد: برای آن طرح ۲۰ دقیقه وقت گذاشتند در حالی که طرح‌های به مراتب دارای اهمیت کم‌تر با حساسیت بیش‌تری در مجلس بررسی می‌شود.

مسعود‌پزشکیان، نایب‌رییس اول مجلس شورای اسلامی که در غیاب عل‌ لاریجانی ریاست بخشی از نشست علنی دیروز خانه ملت را برعهده داشت در پاسخ به تذکر حاجی‌دلیگانی اظهار داشت: گزارش‌ها را می‌گیریم و موضوعات مطرح را در هیأت رییسه بررسی خواهیم کرد.

 

وی اضافه کرد: در مباحثی که شورا عالی امنیت ملی نظر می‌دهد، نمی‌دانم ما می‌توانیم یا نمی‌توانیم ورود کنیم که فکر می‌کنم نمی‌توانیم.