عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) عدم پرداخت بدهیهای دولت به معنای ورشکستگی دولت است کامران ندری گفت: یکی از مهمترین مشکلات و معضلاتی که اقتصاد ما با آن مواجه است موضوع بدهیهای دولت است. در واقع دولت بدهی کلانی به پیمانکاران و بانکها دارد که باید فکری برای حل این معضل کند. مدیر کارگروه […]
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)
عدم پرداخت بدهیهای دولت به معنای ورشکستگی دولت است
کامران ندری گفت: یکی از مهمترین مشکلات و معضلاتی که اقتصاد ما با آن مواجه است موضوع بدهیهای دولت است. در واقع دولت بدهی کلانی به پیمانکاران و بانکها دارد که باید فکری برای حل این معضل کند.
مدیر کارگروه بانکداری اسلامی درباره اعداد و ارقام مطرح شده در لایحه برنامه ششم توسعه به تراز گفت: باید توجه داشت اعداد و ارقام مطرح شده در لایحه برنامه ششم صرفاً یک هدف است که باید سیاست دولتها در راستای رسیدن به آن اهداف برنامهریزی شود.
وی در ادامه افزود: البته اینکه اعداد و ارقام مطرح شده در برنامهها باید مطابق با واقعیات اقتصادی کشور باشد امری ضروری است لذا باید دستیابی به اعداد مطرح شده در صورت اراده و تلاش دولت ظرف ۵ سال امکانپذیر باشد.
ندری با اشاره به کلان بودن ماهیت برنامههای توسعه خاطرنشان کرد: باید توجه داشت برنامههای توسعه برنامههای عملیاتی نیستند که ما در مفاد و بندهای آن به دنبال راهکار بگردیم.
وی تصریح کرد: در لایحه برنامه ششم نیز باید مسیرها و جهتهایی که ما را به اهداف پیشبینیشده میرسانند گنجانده شوند یعنی ماهیت این برنامهها نشان دادن راه و مسیر درست برای حرکت در ۵ سال آینده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) درباره ماده ۶ این لایحه اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات و معضلاتی که اقتصاد ما با آن مواجه است موضوع بدهیهای دولت است. در واقع دولت بدهی کلانی به پیمانکاران و بانکها دارد که باید فکری برای حل این معضل کند.
وی در تشریح این موضوع بیانکرد: این بدهیها نیز بدهیهای کوچکی نبوده و عموماً بدهیهای قابلتوجه و سنگینی هستند لذا فکر میکنم این اقدام از سوی دولت کار درستی است.
ندری خاطرنشان کرد: اینکه دولت در ۵ سال آینده تلاش کند بدهیهای خود به پیمانکاران را داده و بتواند از عهده پرداخت بدهیهایشان در سررسیدهای مشخص بربیاید اقدام مثبتی است.
وی تصریح کرد: اگر دولت نتواند بدهیهای خودش را مدیریت کرده و در سررسیدهای تعیین شده این بدهیها را پرداخت کند یک دولت ورشکسته خواهد بود.
وی در خاتمه افزود: قطعاً نمیتوان از یک دولت ورشکسته انتظار داشت که به اهداف تعیین شده در برنامه ششم دست یابد. لذا به نظرم سرو سامان دادن به بدهیهای دولت یک اولویت است که اگر برنامه به این موضوع پرداخته کار کاملاً درستی بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.