رییسکل بیمه مرکزی بیمه حوادث طبیعی اجباری میشود در قانون صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی دو نوع بیمه پایه اجباری و تکمیلی اختیاری تعریف شده که حوادث زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و سونامی را در برمیگیرد. به گزارش مناقصهمزایده از بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی، یکی از ملزومات توسعه پایدار […]
رییسکل بیمه مرکزی
بیمه حوادث طبیعی اجباری میشود
در قانون صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی دو نوع بیمه پایه اجباری و تکمیلی اختیاری تعریف شده که حوادث زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و سونامی را در برمیگیرد.
به گزارش مناقصهمزایده از بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی، یکی از ملزومات توسعه پایدار در کشورها خصوصاً کشورهایی که با حوادث و سوانح طبیعی فاجعهآمیز روبهرو هستند را کاهش ریسک و مدیریت زیانهای ناشی از وقوع این گونه حوادث خصوصاً پیامدهای مالی و اقتصادی آنها دانست و گفت: زلزله بزرگ با اینکه تواترش کم است اما شدت آن بسیار بالاست. لذا پوشش مالی و بیمهای بعد از حادثه بسیار اهمیت دارد و تمامی اقدامات انجام شده برای امداد و نجات را تحتالشعاع قرار میدهد.
رییسکل بیمه مرکزی افزود: در کنار مقاومسازی ساختمانها و نظارت دقیق بر ساخت و سازها برای رعایت استانداردهای ایمنی زلزله، ارایه بیمهنامه مستقل زلزله یک ضرورت است.
وی با اشاره به اینکه مردم ما هنوز از بیمههای رایج کشور شناخت کامل ندارند گفت: در چنین شرایطی نمیتوان انتظار خرید بیمه زلزله داشت. تجربه نشان داده است در کشور ما اجباری کردن برخی از بیمهها در توسعه و استفاده از آن نقش داشته است. بیمههای شخص ثالث، حوادث راننده، بیمههای درمانی، بیمههای عمر کارکنان، بیمه حوادث دانشآموزی از مواردی است که با نوعی اجبار همراه بوده و در کشور ما رواج یافته است که در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد پرتفوی بیمهها را تشکیل میدهند.
همتی از قریبالوقوع بودن تکلیف نهایی صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: اجرایی شدن قانون بیمه همگانی حوادث طبیعی، انقلابی در ارایه بیمه زلزله با ترکیب مشارکت مردم، صنعت بیمه و دولت خواهد بود که ترکیبی از پوشش بیمهای اجباری و اختیاری را برای حوادث به دنبال خواهد داشت.
همتی تأکیدکرد، در قانون صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی دو نوع بیمه پایه اجباری و تکمیلی اختیاری تعریف شده است که حوادث زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و سونامی را در برمیگیرد.
رییسکل بیمه مرکزی گفت: با تعیین تکلیف قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، حق بیمه پایه و تعهد بیمهگر پایه توسط شورای عالی بیمه تعیبن میشود و سطح زیربنای واحدها تأثیری در تعهد بیمهگر و حق بیمه پایه ندارد. از این رو این واحدها میتوانند بیمه تکمیلی حوادث طبیعی نیز خریداری کنند. در سال اول اجرای این قانون، حق بیمه پایه ماهانه برای شهرهای بزرگ هزار تومان، شهرهای کوچک تر ۷۵۰ تومان و روستاها ۵۰۰ تومان است و مابقی توسط دولت تأمین میشود و طی ده سال به تدریج سهم مالکان از حق بیمه افزایش و به صددرصد میرسد.
وی در پایان از شروع مطالعه و برنامهریزی برای استفاده از اوراق بهادار متصل به بیمه برای پوشش حوادث طبیعی خبر داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.