ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال پیگیری املاک نجومی است

جهانگیری ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال پیگیری املاک نجومی است معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مسایلی نظیر املاک نجومی که در جامعه مطرح است تماما در این ستاد در حال پیگیری است. به گزارش ایسنا، اسحاق‌جهانگیری، معاون‌اول رییس‌جمهور در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه هنر تدبیر (نمایشگاه […]

جهانگیری

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال پیگیری املاک نجومی است

معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مسایلی نظیر املاک نجومی که در جامعه مطرح است تماما در این ستاد در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، اسحاق‌جهانگیری، معاون‌اول رییس‌جمهور در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه هنر تدبیر (نمایشگاه دستاوردهای دولت یازدهم) در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات انجام شده از سوی دولت در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: مبارزه با مفاسد یکی از سیاست‌های قطعی دولت یازدهم است. کار ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی عمدتا هماهنگی و رصد مسایل است که در این زمینه قوای ۳گانه همکاری فعالی با یکدیگر دارند.

وی با بیان این‌که در حال حاضر در زمینه مبارزه با مفاسد بهترین رابطه میان ۳قوه برقرار است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی سال‌های گذشته در همه جلسات ستاد، مسؤولان ۳ قوه حضوری فعال داشته‌اند.

وی با اشاره به موضوع جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مسایل زیادی در این ایام در دستور کار ستاد قرار گرفته است که از جمله آن‌‌‌ها می‌توان به مسایل پولی و مالی اشاره کرد. در ستاد گام‌های مهمی در رابطه با مسایل مالی برداشته شده است و در جاهایی که مفاسد کلانی مانند مفسده‌ای که در بحث نفت و گاز و دکل‌های نفتی اتفاق افتاد، اقدامات خوبی انجام گرفت.

معاون‌اول رییس‌جمهور با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی براساس فرمان رهبری، خاطرنشان کرد: این ستاد براساس فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شده و حتماً به حیات خود ادامه خواهد داد. براساس دستور رهبری هیچ دستگاهی حتی به بهانه انتساب به تشکیلات رهبری نمی‌تواند خود را از زیر نظر ستاد مبارزه با مفاسد مستثنی بداند.

جهانگیری همچنین در مورد اقدامات انجام شده در زمینه املاک نجومی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مسایلی نظیر املاک نجومی و مسایلی که در جامعه مطرح شده است تماماً در ستاد در حال پیگیری است.

وی خاطر نشان کرد: این مسایل باید تبدیل به پرونده شود و به قوه قضاییه ارجاع داده شود، چرا که به‌طور طبیعی برخورد نهایی باید در این قوه صورت بگیرد.

جهانگیری گفت: امیدوارم نتیجه این اقدامات در زمانی مناسب به اطلاع مردم رسانده شود.

معاون اول رییس‌جمهور در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات انجام شده در برخورد با حقوق‌های نامتعارف خاطرنشان کرد: از جمله اقداماتی که در زمینه حقوق‌های نامتعارف انجام شد تشکیل جلسات شورای حقوق و دستمزد پس از چند سال بود. خوشبختانه این شورا مرتباً به صورت هفتگی جلسه برگزار می‌کند و برای همه برداشت‌های دولت سقف تعیین کرده است.

وی با اشاره به سقف‌های دریافتی بخش‌های مختلف خاطرنشان کرد: براساس دستور این شورا برای مقامات سیاسی کشور سقف ۱۰ میلیون تومان، برای برخی بنگاه‌ها مانند بیمه‌ها و شرکت‌های بزرگ سقف ۲۰ میلیون تومان و برای برخی مراکز مانند تأسیسات نفتی سقف حداکثر ۲۳ الی ۲۴ میلیون تومان تعیین شده است.

جهانگیری با تأکید بر لزوم اجرای این مصوبه توسط همه نهاد‌‌‌ها و قوا، خاطرنشان کرد: تاکنون رییس ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین دفتر مقام معظم رهبری پیگیر این موضوع و ابلاغ سریع مصوبه سقف پرداختی جهت اجرا شده‌اند.

معاون اول رییس‌جمهور با تأکید بر این‌که هیچ هیأت مدیره‌ای حق تصمیم‌گیری در مورد پرداختی‌‌‌ها را ندارد، به جامعیت مصوبه جدید شورای حقوق و دستمزد اشاره و خاطرنشان کرد: پیش از مصوبات شورای حقوق و دستمزد مشاهده می‌شد در مواردی که حقوق‌های بالایی پرداخت می‌شد، دریافت کننده مرتکب هیچ تخلفی نشده بود بلکه این پرداختی‌‌‌‌ها براساس قوانین و مقررات انجام گرفته بود اما از زمانی که مصوبه این شورا ابلاغ شده است در صورت مشاهده پرداختی غیرمتعارف، علاوه بر پرداخت‌کننده، دریافت‌کننده نیز مرتکب تخلف می‌شود.

وی با تأکید بر این‌که قطعاً به هرگونه تخلف در این زمینه رسیدگی خواهد شد ادامه داد: براساس مصوبه جدید چنان‌چه فردی بالاتر از سقف اعلام شده دریافتی داشته باشد باید این موضوع را به اطلاع برساند. همچنین ذی‌حساب‌های وزارت امور اقتصاد و دارایی باید در صورت مشاهده صدور دستور پرداخت غیرمتعارف، سریعاً از وقوع آن جلوگیری کنند.

جهانگیری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره اقداماتی که دولت تاکنون موفق به انجام نشده و قول به اجرای آن تا پایان دوره می‌دهد، گفت: دولت با نقطه مطلوب مورد انتظار مردم به ویژه در بخش اقتصادی فاصله دارد اما اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تحقق دستاوردهای آن از جمله مهم‌ترین برنامه‌های دولت در بخش اقتصادی است.

وی با اشاره به هماهنگی موجود میان سران ۳قوه و همچنین فضای کشور افزود: آنچه که امروز حایز اهمیت است این است که دولت طی ۳ سال گذشته بسیاری از مشکلات پیش روی کشور را برطرف کرده است.

معاون اول رییس‌جمهور خاطر نشان کرد: هیچ‌کس فراموش نمی‌کند که پیش از ۳ سال گذشته اختلافات در چه نقطه‌ای قرار داشت و حتی در آن شرایط سران ۳ قوه نیز علیه یکدیگر افشاگری می‌کردند اما امروز به لطف خدا در همه بخش‌ها به ویژه سیاسی همه جریانات و شخصیت‌ها در صحنه در کنار یکدیگر حضور دارند.

جهانگیری پر شدن سیلوهای گندم را از دیگر دستاوردهای دولت یازدهم برشمرد و اظهار کرد: در سال ۹۲ میزان ذخایر گندم از دغدغه‌های جدی پیش روی دولت بود اما خوشبختانه امروز به این نقطه رسیده‌ایم که دغدغه ما چگونگی ذخیره گندم‌های خریداری شده و یافتن بازار مصرف برای آن‌‌‌ها است.

وی با بیان این‌که این مطالبات گندم کاران تا پایان مهر ماه سال جاری پرداخت خواهد شد، اظهار کرد: دولت هیچگاه پیش‌بینی نمی‌کرد که میزان تولید گندم در کشور به میزان امروز افزایش پیدا کند. دولت از کشاورزان گندم را کیلویی حدود ۱۳۰۰ تومان خریداری می‌کند و با وجود تولید ۱۱٫۵ میلیون تن باید ظرف چند ماه حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت کند.

معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به بودجه سال ۹۵ گفت: در لایحه بودجه رقمی حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان برای خرید گندم پیش‌بینی شده که در نهایتاً و پس از تصویب لایحه اصلاحیه بودجه در مجلس و همچنین اتخاذ راهکارهای دیگر، تاکنون حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به گندمکاران تأمین شده و ۴۰۰۰ میلیارد تومان باقی‌مانده نیز حتماً تا پایان مهر ماه تأمین خواهد شد.

معاون اول رییس‌جمهور با بیان این‌که مجموعه دستاوردهای دولت، مجموعه‌ای قابل ارایه است که مردم می‌توانند براساس آن به آینده کشور امیدوار باشند اظهار کرد: چنان‌چه بخواهیم اقداماتی که دولت یازدهم طی ۳ سال گذشته انجام داده است را با شرایطی که دولت را تحویل گرفته مقایسه کنیم باید بگوییم که کار بزرگی صورت گرفته و مهم‌ترین دلیل آن نیز امید مردم به آینده کشور بوده است. مردم با آمدن دولت به آینده این کشور امیدوار شدند و امید آن‌‌‌ها فرصتی را ایجاد کرد که دولت بتواند شاخص‌های کلان اقتصادی را بهبود بخشد و با دنیا تعامل کند.

جهانگیری همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دولت یازدهم با تأکید بر نقش هنر در انتقال بهتر مطالب خاطرنشان کرد: نفس ورود دولت به حوزه هنر و برای نمایش اقدامات و دستاوردهای خود کار مبارکی است و امیدواریم که با توجه به انتقادات مطرح شده در این زمینه نقاط ضعف شناسایی و برطرف شود.