طبق پژوهش جدید محققان، ماده شیمیایی مضر موجود در گوشت قرمز موجب افزایش ریسک بروز نارسایی قلبی میشود. به گزارش مهر، گوشت قرمز غنی از ماده غذایی موسوم به «ال-کارنیتین» است که از طریق باکتریهای روده تجزیه شده و ماده شیمیایی مضری به نام «تریمتیل آمینان-اکسید» (TMAO) را تشکیل میدهد. تورو سوزوکی، سرپرست تیم […]
طبق پژوهش جدید محققان، ماده شیمیایی مضر موجود در گوشت قرمز موجب افزایش ریسک بروز نارسایی قلبی میشود.
به گزارش مهر، گوشت قرمز غنی از ماده غذایی موسوم به «ال-کارنیتین» است که از طریق باکتریهای روده تجزیه شده و ماده شیمیایی مضری به نام «تریمتیل آمینان-اکسید» (TMAO) را تشکیل میدهد.
تورو سوزوکی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیسستر بریتانیا، در این باره میگوید: «در بیماران مبتلا به نارسایی حاد قلبی که فوت کرده یا بهطور مکرر در بیمارستان پذیرش شده بودند مقادیر بالای TMAO متابولیتی اکسیدشده نشان داده شد.»
وی در ادامه میافزاید: مطالعه ما نشان میدهد میزان بالای TMAO که از گوشت قرمز حاصل میشود با پیامدهای وخیم مرتبط با نارسایی حاد قلبی مرتبط است.
در مطالعات قبلی، ارتباط بین TMAO و ریسک مرگ و میر ناشی از نارسایی حاد قلبی اثبات شده بود، اما این رابطه در مورد نارسایی حاد قلبی ناشناخته بود.
این تیم پژوهشی، سطح TMAO در حال جریان در خون حدود ۱۰۰۰ بیمار پذیرفته شده در بیمارستان لیسستر که مبتلا به نارسایی حاد قلبی بودند را اندازهگیری کردند و به رابطه بین مصرف گوشت قرمز و نارسایی قلبی حاد پی بردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.