سفرای ۵۰ کشور خارجی با محصولات نانویی ایرانی آشنا می‎‎شوند

در نمایشگاه فناوری نانو سفرای ۵۰ کشور خارجی با محصولات نانویی ایرانی آشنا می‎‎شوند نهمین نمایشگاه فناوری نانو با حضور معاون اول رییس‌جمهور روز ۱۴ مهرماه در نمایشگاه بین‌المللی آغاز می‌شود. به گزارش مهر، سعیدسرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در نشستی خبری که در این ستاد برگزار شد در خصوص نهمین نمایشگاه فناوری […]

در نمایشگاه فناوری نانو

سفرای ۵۰ کشور خارجی با محصولات نانویی ایرانی آشنا می‎‎شوند

نهمین نمایشگاه فناوری نانو با حضور معاون اول رییس‌جمهور روز ۱۴ مهرماه در نمایشگاه بین‌المللی آغاز می‌شود.

به گزارش مهر، سعیدسرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در نشستی خبری که در این ستاد برگزار شد در خصوص نهمین نمایشگاه فناوری نانو توضیحاتی ارایه کرد.

وی با بیان این‌که این نمایشگاه از ۱۴ تا ۱۷ مهرماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، گفت: تمام فعالان در عرصه توسعه فناوری نانو در این نمایشگاه به مدت ۴ روز حضور خواهند داشت.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو افزود: نهادهای ترویجی دانش‌آموزی، دانشجویی، انجمن‌ها و تشکل‌های علمی و دانشجویی، انجمن‌ها و تشکل‌های دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و تمام نهادهایی که در راستای توسعه فناوری نانو فعالیت می‌کنند، در نهمین نمایشگاه فناوری نانو حضور خواهند داشت.

سرکار ادامه داد: همچنین صندوق‌های اعطای تسهیلات برای توسعه فناوری نانو، شرکت‌های تولیدکننده محصولات نانویی و محصولات صنعتی در این نمایشگاه حضور می‌یابند.

وی با بیان این‌که افتتاحیه با حضور معاون اول رییس‌جمهور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود، گفت: بنا داریم در خلال افتتاحیه از هفت مجموعه، شرکت‌های تجهیزات‌ساز و مراکز رشد برتر فعال در عرصه نانو تقدیر کنیم.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو خاطرنشان کرد: در روز دوم نهمین نمایشگاه فناوری نانو، نشستی با بیش از ۵۰ سفیر کشورهای خارجی برای توسعه عرصه نانو و ایجاد روابط بین‌الملل در این عرصه برگزار می‌کنیم تا قابلیت‌های ایران در عرصه نانو به این سفرا ارایه شود.

سرکار گفت: از این طریق می‌توانیم با اطلاع‌رسانی و آگاه کردن سفرای این کشورها، ظرفیت‌های تعاملات خود را در عرصه بین‌المللی در راستای تبادل دانشجو، تبادل فناوری و عرصه محصولات به سایر کشور‌ها ارتقا دهیم.

به گفته وی، قرار است نشست‌های مؤثری برای توسعه عرصه بین‌المللی در حوزه نانو با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و تخت‌روانچی معاون اروپا آمریکای وزارت امور خارجه برگزار کنیم.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با بیان این‌که پیش‌بینی شده برای سفرا یک تور بازدید از نمایشگاه داشته باشیم، گفت: در خلال این ۴ روز، نشست‌های تخصصی در رابطه با اهمیت پتنت و ثبت آن، بازاریابی، نهادهای فعال در عرصه نانو، ایمنی، بهداشت، مدیریت پسماند و… خواهیم داشت.

وی با بیان این‌که همچنین قرار است کنسرسیومی درمورد منسوجات نانویی داشته باشیم، گفت: در حال حاضر منسوجاتی با برندهای مختلف در بازار وجود دارد که مصرف‌کننده را سردرگم کرده که کدام یک از این محصولات، نانویی و کدام یک غیرنانویی هستند. بنا داریم با برگزاری این کنسرسیوم، تولیدکنندگان منسوجات نانویی را ترغیب کنیم تا با یک برند مشترک، یک سبد محصولات نانویی را تولید کنند.

سرکار اظهار کرد: این موضوع می‌تواند در صادرات منسوجات نانویی تأثیرگذار باشد؛ تولید یک سبد محصولات نانویی با یک برند مشترک را از منسوجات آغاز کرده‌ایم و بنا داریم آن را در سایر حوزه‌های نانویی گسترش دهیم.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امسال میزبان ۲۰۰۰ دانشجو برای بازدید از نهمین نمایشگاه فناوری نانو هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال میزبان ۴۰۰۰ دانشجو و استاد در جشنواره فناوری نانو خواهیم بود که این موضوع می‌تواند به ارتقای روحیه، خودباوری و خوداتکایی دانشجویان کمک کند.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو افزود: قرار است ۵ شرکت از کشور تایوان و ۵ شرکت از کره‌جنوبی و یک شرکت از روسیه در نمایشگاه فناوری نانو محصولات خود را به نمایش بگذارند.

 

وی تصریح کرد: بنا داریم این نمایشگاه را در سال‌های آینده در قالب نمایشگاه بین‌المللی برگزار کنیم.