خرید تضمینی ۱۰۰ میلیارد ریال برق از تولیدکنندگان فعال

خرید تضمینی ۱۰۰ میلیارد ریال برق از تولیدکنندگان فعال تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال برق در قالب خرید تضمینی از تولیدکنندگان برق فعال در حوزه نیروگاه‌های تولیدپراکنده در شرکت برق منطقه‌ای تهران خریداری شده است. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران از راه‌اندازی و وارد مدار شدن نیمی از ظرفیت پیش‌بینی شده نیروگاه‌های تولیدپراکنده (DG) این شرکت […]

خرید تضمینی ۱۰۰ میلیارد ریال برق از تولیدکنندگان فعال

تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال برق در قالب خرید تضمینی از تولیدکنندگان برق فعال در حوزه نیروگاه‌های تولیدپراکنده در شرکت برق منطقه‌ای تهران خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران از راه‌اندازی و وارد مدار شدن نیمی از ظرفیت پیش‌بینی شده نیروگاه‌های تولیدپراکنده (DG) این شرکت به ظرفیت ۲۵ مگاوات در ۶ ماه نخست امسال خبر داد.

غلامرضاخوش‌خلق در گفت‌وگو با ایرنا افزود: یکی از طرح‌های مهمی که در قالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی از سوی وزارت نیرو به این شرکت تکلیف شده، راه‌اندازی ۵۰ مگاوات نیروگاه‌های تولید پراکنده است.

سیستم تولید پراکنده نیروگاه‌های کوچک با ظرفیت‌های ۱۵ کیلووات تا ۲۵ مگاوات برای شارژ ایستگاه‌های نزدیک به محل مصرف و تأمین نیازهای شبکه و بار مورد استفاده قرار می‌گیرد که این نیروگاه‌ها را با علامت اختصاری DG نمایش می‌دهند.

خوش خلق افزود: تاکنون و در نیمه نخست امسال، نیمی از آن به ظرفیت ۲۵ مگاوات وارد مدار بهره‌برداری شده است.

وی اضافه کرد: متقاضیان در هر نقطه‌ای که مایل باشند، می‌توانند به ساخت نیروگاه تولید پراکنده اقدام کنند و از لحاظ جغرافیایی محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران، ضمن یادآوری کاهش فرایند اداری و تسهیل سرمایه‌گذاری در این بخش گفت: سال گذشته صدور مجوز و عقد قرارداد خرید تضمینی نیروگاه‌های تولیدپراکنده به شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع تفویض شد؛ براین اساس هر متقاضی می‌تواند با مراجعه به اداره برق منطقه خود نسبت به دریافت مجوز و انعقاد قرارداد اقدام کند.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال برق در قالب خرید تضمینی از تولیدکنندگان برق فعال در حوزه نیروگاه‌های تولیدپراکنده در شرکت برق منطقه‌ای تهران خریداری شده است.

پیش‌تر، مجری طرح نیروگاه‌های تولیدپراکنده شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) از معرفی ۶۰۰ مگاوات از طرح‌های تولید پراکنده به صندوق توسعه ملی خبر داد و افزود، امسال سهم نیروگاه‌های تولیدپراکنده از منابع صندوق توسعه ملی با ۳ برابر افزایش از ۲۰۰ مگاوات در سال ۱۳۹۴ به ۶۰۰ مگاوات در سال ۹۵ رسید و متقاضیان می‌توانند تا ۸۰ درصد هزینه‌های طرح را با استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی پوشش دهند.

خوش‌خلق در پایان، از برنامه‌ریزی برای رسانیدن میزان تلفات شبکه‌های انتقال و فوق توزیع این شرکت به دو درصد تا پایان امسال خبر داد.

 

معاون اول رییس‌جمهوری اواخر فروردین ماه امسال در ابلاغیه‌هایی جداگانه به دستگاه‌های اجرایی، تصویب نامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ناظر بر پروژه‌های اولویت دار برنامه‌های ملی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرد که براساس آن وظایف و تکالیف هر یک از دستگاه‌ها مشخص شده است .