نفیسه سادات شفائی- بدون شک جنجال ورزشی داخل کشور مربوط به باشگاه استقلال بود؛ باشگاهی که با پشتوانه میلیونها هوادار روزهای عجیبی را پشت سر میگذارد. تیمی که بعد از سالها همچون پرسپولیس به بورس پیوسته است اما اتفاقات روزهای اخیر بدون شک سهام نگونبخت استقلال را در بدترین شرایط قرار داده است. جنجال این […]
نفیسه سادات شفائی- بدون شک جنجال ورزشی داخل کشور مربوط به باشگاه استقلال بود؛ باشگاهی که با پشتوانه میلیونها هوادار روزهای عجیبی را پشت سر میگذارد. تیمی که بعد از سالها همچون پرسپولیس به بورس پیوسته است اما اتفاقات روزهای اخیر بدون شک سهام نگونبخت استقلال را در بدترین شرایط قرار داده است. جنجال این روزهای استقلال بهواسطه عملکرد غیرشفاف مدیران این تیم شروع شد. جایی که بعد از حضور استقلال در بورس، عملکرد سابق مدیران این تیم اعلام و مشخص شد میلیاردها تومان پول بیتالمال نه تنها چپاول شده، بلکه تاکنون هیچ کدام از مدیران این تیم پاسخگو نبودند! سازمان خصوصیسازی و در رأس آن قربانزاده؛ بارها در مصاحبه با رسانهها از عملکرد غیرشفاف مدیرعاملان اسبق استقلال و هیأت مدیره فعلی استقلال انتقاد کرده بود و آنان نیز اتهامات رئیس سازمان خصوصیسازی را غیرواقعی خوانده بودند. این مسائل باعث شد تا برنامه تلویزیونی فوتبال برتر با دعوت از آنان به شفافسازی بپردازد.
جنجال تلویزیونی قربانزاده در فوتبال برتر
در پی برنامهریزی مناظرهای میان حسین قربانزاده؛ رئیس سازمان خصوصیسازی و علی فتحا…زاده؛ مدیرعامل باشگاه استقلال، حسین قربانزاده؛ با تسلط بر مباحث مطرح شده و یک ارائه مناسب و بهموقع از اسناد مالی به شکلی باورنکردنی، علاوه بر جلب همدلی هواداران فوتبال، پشتپرده مدیریت بیحساب و کتاب مالی در فوتبال ایران را به بهترین شکل مورد افشا قرار داد. نگاه واقعبینانه به مشکلات از صحبتهای مهم قربانزاده در برنامه فوتبال برتر بود. او با آگاهی از مشکلاتی که دو باشگاه درگیر آن هستند، از مدیریت دولتی و برخی تصمیمات وزارت ورزش نیز انتقاد کرد و تلاش کرد مسیری را که برای تغییر مورد نیاز است هایلایت کند. شاید طلاییترین بخش صحبتهای قربانزاده آنجایی بود که به علی فتحا…زاده گفت؛ سه بخش صورتهای مالی را برای من بگویید که مدیرعامل استقلال از پاسخ دادن به این سؤال طفره میرفت. جایی که بیاعتباری مدرک تحصیلی اقتصاد مدیر استقلال و همچنین کماطلاعی او در نحوه اداره یک شرکت به نمایش گذاشته شد. قربانزاده؛ در اینجا تقصیر را متوجه وزارت ورزش کرد که چنین مدیری را برای باشگاه استقلال انتخاب کرده است. اینجا جایی بود که تفاوت یک مدیر به اصطلاح ورزشی و مدیری که قرار است یک شرکت بورسی را اداره کند، به روشنی به چشم آمد.
چراغ راهی که بالاخره روشن شد
یکی از حلقههای اساسی مفقوده در اقتصاد بزرگ و بیدروپیکر کشورمان شفافیت است. این مهم در فوتبال کشور نیز وجود داشته و باعث شده تا طی دهههای مختلف افراد با هر روشی دنبال گرفتن پستهای مدیریتی دو تیم محبوب پایتخت باشند. در واقع انتخاب مدیران خارج از سیستم فعلی ورزش و البته حضور افراد سالم در سمتهای مهم باعث جلب اعتماد هواداران برای رفع مشکلات آینده خواهد شد. آنچه که قربانزاده بهعنوان رئیس سازمان خصوصیسازی در حیطه ورزش از خود نشان داد، همان چیزی است که در سالیان طولانی از آن بیبهره بودیم اما چه خوب که با بهنمایش درآمدن شمایی از آن حالا امیدواریم که بتوانیم این دریچه تازه را باز کرده و هوایی عوض کنیم. با اتفاقات اخیر باشگاه استقلال از یکسو، حساب کار دست دیگر مدیران دولتی فوتبال کشور آمد و از سوی دیگر میلیونها هوادار استقلال با خبردار شدن از اتفاقات اخیر، متوجه شدند که بیخود از یک نام آشنا نباید حمایت کنند و به جرأت میتوان گفت؛ علی فتحا…زاده دیگر محبوبیتی بین میلیونها هوادار این تیم ندارد.
دیدگاه بسته شده است.