۴ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود

۴ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود  به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه‌ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند. به گزارش مهر، از آنجایی‌که پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره […]

۴ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود

 به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه‌ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.

به گزارش مهر، از آنجایی‌که پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد.

سیب زمینی: پوست سیب‌زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب‌زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.

خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

 

بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونویید است و اگر شما آن را بخورید کم‌تر در معرض اضافه وزن قرار می‌گیرید.