یک دانشیار گروه زمینشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، گفت: انسان به تنهایی قادر به بهبود شرایط معدنکاری نخواهد بود، اما سیستمهای ماشینی میتوانند در تعمیر، نگهداری و جایگزینی سیستمها و تجهیزات معدنی به سرعت تصمیمگیری و عمل کنند. به گزارش مناقصهمزایده، علیخان نصراصفهانی؛ با اشاره به نقش فناوریهای نوین در تسهیل فرآیند معدنکاری، اظهار […]
یک دانشیار گروه زمینشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، گفت: انسان به تنهایی قادر به بهبود شرایط معدنکاری نخواهد بود، اما سیستمهای ماشینی میتوانند در تعمیر، نگهداری و جایگزینی سیستمها و تجهیزات معدنی به سرعت تصمیمگیری و عمل کنند. به گزارش مناقصهمزایده، علیخان نصراصفهانی؛ با اشاره به نقش فناوریهای نوین در تسهیل فرآیند معدنکاری، اظهار کرد: در حالحاضر اگر به فرآیند معدنکاری نگاه کنیم، متوجه میشویم که چالشهای بسیاری در حوزههای مختلف این صنعت وجود دارد.
وی افزود: با توجه به این مسأله بشر همواره به دنبال یافتن راههای بهتری است که به کمک آن بتواند عملکرد خود را در حوزه معدنکاری با استفاده از حجم عظیمی از دادهها بهبود بخشد. این دانشیار گروه زمینشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، ادامه داد: با این وجود انسان توانایی استفاده و پردازش همزمان دادههای عظیم را ندارد، اما سیستمهای ماشینی میتواند این امکان را برای بشر فراهم کند. وی در همین رابطه تصریح کرد: علاوه بر این مسأله میتوان با استفاده از سیستمهای مدیریت هوشمند، هزینههای بالای نگهداری تجهیزات، خرابی و جایگزینی وسایل مورد نیاز را کاهش داد. وی تأکید کرد: تمام این مسائل در کنار یکدیگر به بشر کمک میکند که در حوزه استخراج مواد معدنی از نظر مالی، حجمی و سایر مباحث حائزاهمیت به کیفیت بسیار بهتری دست یابد. نصراصفهانی؛ با اشاره به اهمیت استفاده از فناوریهای نوین گفت: انسان به تنهایی قادر به بهبود شرایط معدنکاری نخواهد بود، اما سیستمهای ماشینی میتوانند در تعمیر، نگهداری و جایگزینی سیستمها و تجهیزات معدنی به سرعت تصمیمگیری و عمل کنند. وی افزود: تحول دیجیتالی که به واسطه اینترنتاشیاء، دادههای بزرگ، ماشینهای قدرتمند و هوشمصنوعی ایجاد میشود، میتواند بسیار تأثیرگذار باشد.
دیدگاه بسته شده است.