دولت کاری نکرد؛ فصل برداشت چغندر به دادمان رسید

دبیر انجمن شیرینی و شکلات دولت کاری نکرد؛ فصل برداشت چغندر به دادمان رسید دبیر انجمن شیرینی و شکلات با بیان این‌که قیمت مصوب شکر دو هزار و ۵۲۰ تومان است، گفت: دولت برای تأمین نیاز شکر کارخانه‌ها هیچ کاری نکرد و فصل برداشت چغندر به دادمان رسید. به گزارش تسنیم، جمشیدمغازه‌ای با اشاره به […]

دبیر انجمن شیرینی و شکلات

دولت کاری نکرد؛ فصل برداشت چغندر به دادمان رسید

دبیر انجمن شیرینی و شکلات با بیان این‌که قیمت مصوب شکر دو هزار و ۵۲۰ تومان است، گفت: دولت برای تأمین نیاز شکر کارخانه‌ها هیچ کاری نکرد و فصل برداشت چغندر به دادمان رسید.

به گزارش تسنیم، جمشیدمغازه‌ای با اشاره به این‌که خوشبختانه با آغاز فصل برداشت چغندر نیاز کارخانه‌های شیرینی و شکلات تا حدودی برطرف شده است، اظهار داشت: دولت برای تأمین نیاز شکر کارخانه‌ها هیچ کاری نکرد.

دبیر انجمن شیرینی و شکلات با بیان این‌که قیمت مصوب شکر دو هزار و ۵۲۰ تومان است، افزود: در حال حاضر شکر با قیمت ۲۶۰۰ تا ۲۷۰۰ تومان به فروش می‌رسد که از قیمت مصوب بیش‌تر است اما تولیدکنندگان برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز ملزم به خریداری هستند.

وی اضافه کرد: دولت باید هر سال پیش‌بینی تأمین شکر مورد نیاز کارخانه‌ها را داشته باشد و نسبت به آن اقدام به واردات کند اما متأسفانه در چند سال اخیر و به ویژه امسال مدیریت لازم را در این رابطه انجام نشد در حالی که نیاز داخل به روشنی مشخص است.

مغازه‌ای تصریح کرد: کل نیاز داخلی کشور به شکر حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن است و میزان تولید داخل یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن و دولت باید مابقی را وارد کند.

دبیر انجمن شیرینی و شکلات با اشاره به این‌که کارخانه‌ها امروز علاوه بر تأمین مواد اولیه نیازمند نقدینگی و رفع رکود بازار هستند، افزود: دولت امسال برنامه‌ای برای ارایه تسهیلات به بنگاه‌های زود بازده تعریف کرد که در این میان صنایع شیرینی و شکلات سهم بسیار اندکی داشتند به نحوی تعداد اندکی از کارخانه‌ها امکان دریافت تسهیلات آنهم با ارقام اندک را پیدا کرده‌اند.

 به گزارش تسنیم، قیمت شکر طی چند ماه اخیر با نوسانات زیادی مواجه و همین امر افزایش قیمت شکر را در انواع صنعتی و خوراکی در بازار به وجود آورد. البته صحبت‌های مقامات مسؤول در مدیریت و افزایش عرضه شکر در سطح بازار نتوانست این نوسانات را برطرف کند و هر روز قیمت‌ها روند صعودی را طی می‌کند.

کمبود شکر در سطح بازار باعث شده تا در فروشگاه‌های بزرگ نیز عرضه آن متوقف شود به نحوی که خریداران در طبقات این فروشگاه به ندرت می‌توانستند شکر مورد نیاز خود را تهیه و خریداری کنند. در سطح خرده فروشی‌‌‌‌ها هم هر ۹۰۰ گرم شکر با قیمت ۴ هزار تومان به فروش رسید. بسیاری از خرده فروشی‌‌‌‌ها می‌گفتند شکر در بازار نایاب شده و کارخانه‌ها به امید افزایش بیش‌تر قیمت‌ها تمایلی به عرضه آن در سطح بازار ندارند.

 

بعد از گذشت چند ماه با نزدیک شدن به ماه محرم و توزیع شکر به بازار و البته آغاز فصل برداشت چغندر گویا روند صعودی قیمت‌ها متوقف شده اما هنوز شکر بالاتر از قیمت مصوب در بازار به فروش می‌رسد.