جولان جنس‌های قاچاق در بازارهای محلی

 جولان جنس‌های قاچاق در بازارهای محلی رییس اتحادیه لباس ورزشی تفرش با بیان این‌که کاسبی مغازه‌داران با فعالیت سه‌شنبه بازار‌‌ها کساد است، گفت: متصدی بازارهای مورد بحث شهرداری است که به خاطر نفع مالی خودش اهمیتی به رکود کسب‌وکار در میان مغازه‌داران که بر اثر این بازار‌‌ها به وجود آمده است، نمی‌دهد. مصطفی‌منافی در گفت‌و‌گو […]

 جولان جنس‌های قاچاق در بازارهای محلی

رییس اتحادیه لباس ورزشی تفرش با بیان این‌که کاسبی مغازه‌داران با فعالیت سه‌شنبه بازار‌‌ها کساد است، گفت: متصدی بازارهای مورد بحث شهرداری است که به خاطر نفع مالی خودش اهمیتی به رکود کسب‌وکار در میان مغازه‌داران که بر اثر این بازار‌‌ها به وجود آمده است، نمی‌دهد.

مصطفی‌منافی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ‌رازق اظهار ‌کرد: وضعیت بازار راکد است و از طرفی سه‌شنبه بازارهای شهر ما هم وضعیت کسب‌وکار را کلاً مختل کرده است.

وی تصریح ‌کرد: در ابتدا قرار بود که ۸۰ تا۹۰ درصد این بازارها، میوه و محصولات خوراکی محلی منطقه باشد، اما همه کالا‌‌ها از شهرهای دیگر و حتی جنس‌های وارداتی چین هم در آن وجود دارد و در این ماه کیف و کفش و لوازم تحریر و لباس و… همه چیز را به بازار آوردند و فروختند.

رییس اتحادیه لباس ورزشی تفرش ادامه ‌داد: متصدی بازارهای مورد بحث شهرداری است که به خاطر نفع مالی خودش اهمیتی به رکود کسب‌وکار در میان مغازه‌داران که بر اثر این بازار‌‌ها به وجود آمده است، نمی‌دهد.

منافی با اشاره به این موضوع که اجناس گران است و قدرت خرید مردم پایین آمده، اذعان ‌کرد: ‌در ماه مهر واقعاً وضعیت تأسف‌ باری در بازار حاکم بود.

رییس اتحادیه لباس ورزشی تفرش گفت: شهر ما کارمندی و به خصوص کارگری است که مردم وضعیت اقتصادی بدی دارند.

وی با بیان این‌که کارگران ساختمانی که اصلا کاری ندارند چون ساخت‌و‌سازی نیست، بیان‌ کرد: کارگران شهرداری هم چند ماه است که حقوق نگرفته‌اند و کارخانه‌ها هم که حقوق کارگران را با تعویق دو الی ۳ ماهه پرداخت می‌کنند.

منافی با بیان این‌که مغازه‌داران فشارهای زیادی را تحمل می‌کنند، تصریح‌ کرد: مغازه باید تا سقف کاشی باشد، مالیات و اجاره‌بها هم وجود دارد و به شدت کنترل‌‌‌ها اعمال می‌گردد، اما، در سه‌‌شنبه‌بازار‌‌ها هیچ کنترلی وجود ندارد و فروشنده به راحتی به عرضه کالاهایش می‌پردازد و حمایت شهرداری را هم دارند.

رییس اتحادیه لباس ورزشی تفرش گفت: لباس‌های ورزشی مغازه‌ها، ۹۰ درصد تولید داخل هستند اما در بازار‌‌ها جنس‌های وارداتی بی‌کیفیت عرضه می‌شود ولی به دلیل تنوع رنگ و ظاهر مشتری بیش‌تری دارند.

 

وی ادامه‌داد: تعزیرات و اتاق اصناف به شدت با کالای قاچاق در مغازه‌ها برخورد می‌کنند، اما در سه‌شنبه بازار انواع جنس قاچاق وجود دارد ولی هیچ کس برخوردی با آن نمی‌کند و کل نظارت در حد بازرسان لحظه‌ای است.