کاهش ریسک سکته با مصرف خوراکیهای حاوی پتاسیم همواره عنوان میشود که با خوردن یک سیب در روز سلامت خود را تضمین کنید. اما چه چیزی در سیب است که به حفظ سلامت بدن کمک میکند. به گزارش مهر، سیب حاوی ۱۰۷ میلیگرم پتاسیم است که به ما کمک میکند تا به بخشی از ۴۷۰۰ […]
کاهش ریسک سکته با مصرف خوراکیهای حاوی پتاسیم
همواره عنوان میشود که با خوردن یک سیب در روز سلامت خود را تضمین کنید. اما چه چیزی در سیب است که به حفظ سلامت بدن کمک میکند.
به گزارش مهر، سیب حاوی ۱۰۷ میلیگرم پتاسیم است که به ما کمک میکند تا به بخشی از ۴۷۰۰ میلیگرم پتاسیم مورد نیاز بدن مان در طول روز دست یابیم.
اگرچه پتاسیم، سومین ماده معدنی فراوان بدن است، اما بسیاری از افراد مقدار کافی این ماده را مصرف نمیکنند. از جمله فواید پتاسیم عبارتند از: کاهش ریسک سکته؛ بهبود سلامت استخوانها و عملکرد مغز؛ افزایش متابولیسم و رشد بافت عضلانی.
فهرست مواد خوراکی مملو از پتاسیم در ادامه ارایه میشود که با گنجاندن آنها در رژیم غذاییتان، میتوانید این ماده معدنی بدنتان را تأمین کنید.
موز
یکی از معروفترین منابع پتاسیم موز است. این میوه حاوی بیش از ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم بوده و منبع خوب فیبر، ویتأمینهای B6 و C بهشمار میآید.
آووکادو
این میوه حاوی ۹۷۵ میلیگرم پتاسیم بوده و یکی از غنیترین منابع پتاسیم بهشمار میآید.
سیبزمینی
یک سیبزمینی پخته حاوی ۹۴۱ میلیگرم پتاسیم است و در مقایسه با یک سیبزمینی شیرین نیمه پخته با میزان پتاسیم ۵۴۲ میلیگرم، پتاسیم بیشتری دارد.
ماست
زمانیکه ماست از شیر کامل و تصفیه نشده تهیه شود حاوی ۴۲۰ میلیگرم پتاسیم است. ماست کم چرب با میزان ۳۸۰ میلیگرم، میزان پتاسیم نسبتاً کمتری دارد و ماست یونانی حاوی ۲۵۰ میلیگرم پتاسیم است.
ماهی سالمون
براساس نوع ماهی، میزان پتاسیم یافت شده در یک ماهی ۸۵ گرمی میتواند از ۲۹۲ تا ۵۳۴ میلیگرم باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.