خوراکیها و نوشیدنیهای مؤثر در کاهش التهاب طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی جورجیا، ترکیب طبیعی «رسوراترول» که عمدتاً در مواد غذایی یافت میشود، به توقف التهاب در بدن کمک میکند. به گزارش مهر، رسوراترول یک ترکیب طبیعی است که موجب تقویت حافظه شده و به بدن انسان کمک میکند تا بر مشکلاتی نظیر سرطان […]
خوراکیها و نوشیدنیهای مؤثر در کاهش التهاب
طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی جورجیا، ترکیب طبیعی «رسوراترول» که عمدتاً در مواد غذایی یافت میشود، به توقف التهاب در بدن کمک میکند.
به گزارش مهر، رسوراترول یک ترکیب طبیعی است که موجب تقویت حافظه شده و به بدن انسان کمک میکند تا بر مشکلاتی نظیر سرطان روده، سرطان ریه و آلزایمر فائق آید.
جیاندانگلی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما نشان دادیم که ماده اصلی موجود در انگور قرمز موسوم به رسوراترول میتواند موجب توقف التهاب در بدن شود.»
به گفته محققان، هنوز نحوه تنظیم التهاب از طریق رسوراترول مشخص نیست. اما محققان میدانند که رسوراترول موجب توقف پاتوژن باکتریایی اصلی عامل گوش درد شود. در ادامه به مواد خوراکی حاوی ترکیب طبیعی رسوراترول اشاره میشود.
انگور قرمز: محتوای رسوراترول این میوه در پوست آن متمرکز است. آب انگور هم دارای همین فواید است.
بادام زمینی: مغزیجات آجیلی و محصولات آنها، نظیر کره بادام زمینی، حاوی مقداری رسوراترول هستند.
شکلات تلخ: این خوراکی حاوی آنتیاکسیدانهای متعدد و از جمله رسوراترول است.
بلوبری: این میوه در مقایسه با انواع انگور حاوی رسوراترول کمتری است، اما منبع بزرگ سایر آنتیاکسیدانها، فیبر رژیمی، ویتامینهای C و K و منگنز است.
میوههای سته: بیلبری و کرنکری (نوعی زغال اخته) هم حاوی رسوراترول هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.