طی ۳۰ ماه اجرا میشود اجرای طرح فولاد مکران با قرارداد EPC با پیمانکار پروژه قائم مقام شرکت فولاد مکران چابهار گفت: ۲۰ درصد از سهام شرکت فولاد مکران مستقر در منطقه آزاد چابهار به سرمایهگذاران بخش خصوصی و افراد بومی منطقه چابهار و استان سیستانوبلوچستان واگذار میشود. به گزارش ایرنا، پوریامنصوریان در نشست بررسی […]
طی ۳۰ ماه اجرا میشود
اجرای طرح فولاد مکران با قرارداد EPC با پیمانکار پروژه
قائم مقام شرکت فولاد مکران چابهار گفت: ۲۰ درصد از سهام شرکت فولاد مکران مستقر در منطقه آزاد چابهار به سرمایهگذاران بخش خصوصی و افراد بومی منطقه چابهار و استان سیستانوبلوچستان واگذار میشود.
به گزارش ایرنا، پوریامنصوریان در نشست بررسی نحوه واگذاری سهام مجتمع شرکت فولاد مکران چابهار اظهار داشت: شرکت فولاد مکران در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار در سال ۱۳۹۳ به صورت سهامی خاص با شماره ۲۰۲۵ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی منطقه آزاد تجاری چابهار به ثبت رسیده است.
وی افزود: هدف از اجرای طرح فولاد مکران در چابهار بر مبنای نیاز بازارهای داخلی و خارجی در افق سال ۱۴۰۴ شامل واحدهای گندله سازی، احیای مستقیم، فولادسازی، نورد گرم ورق، نورد مقاطع و نورد سیم میلگرد ساخته شده است.
وی ادامه داد: هماینک مرحله نخست (فاز اول) از مجموع واحدهای یادشده شامل احداث یک واحد اسفنجی به روش احیاء مستقیم به ظرفیت یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن در سال در دستور کار این شرکت قرار دارد.
وی بیان کرد: مدت اجرای طرح فولاد مکران از تاریخ تنفیذ قرارداد EPC با پیمانکار پروژه (شرکت ایریتک) به مدت ۳۰ ماه شمسی است.
قائم مقام شرکت فولاد مکران چابهار اظهار داشت: سهامداران شرکت فولاد مکران گروه مالی بانک ملت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایمیدرو، هلدینگ توسعه صنایع معدنی امید و سازمان منطقه آزاد چابهار هستند و سرمایهگذاری ثابت ارزی این شرکت ۱۴۷ میلیون یورو است.
منصوریان ادامه داد: بخش خصوصی و افراد سرمایهگذار بومی بهصورت شرکت و یا فردی میتوانند ۲۰ درصد از سهام این شرکت با مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان را خریداری کنند.
وی گفت: براساس برنامهریزیهای انجام گرفته دوره بازگشت سرمایه در این طرح ۳ سال است که میتواند تحولی در بخش فولاد در جنوب شرق کشور ایجاد کند.
وی از سرمایهگذاران بومی استان سیستانوبلوچستان به ویژه چابهار خواست مشارکت برای طرح فولاد مکران را مد نظر داشته باشند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز گفت: چابهار یکی از نقاط راهبردی و از بهترین نقاط سرمایهگذاری برای بخش خصوصی است.
عبدالرحیم کردی افزود: زیرساختهای چابهار در حال آماده شدن است و کارخانههای فولاد، پتروشیمی، خودروسازی و معادن میتوانند موجب اشتغال و توسعه این منطقه باشند.
وی ادامه داد: چابهار از اهمیت ویژهای برای مسؤولان کشور برخوردار و این امر سبب شده است تا این منطقه جهش خوبی در اجرای طرحهای عمرانی داشته باشد.
رییسهیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بیان کرد: فولاد زیربنای توسعه هر منطقه است و سرمایهگذاران بومی با خرید سهام میتوانند سرمایه خود را به چندین برابر در مدت زمان کوتاهی برسانند.
کردی با بیان اینکه حضور سرمایهگذاران بومی ضامن توسعه منطقه چابهار است، خاطرنشان کرد: اگر سرمایهگذاران بخش خصوصی بومی مشارکت نکنند افراد و شرکتهای دیگری در نوبت هستند ولی اولویت ما افراد بومی در خرید سهام است.
وی تصریح کرد: چرخ قطار توسعه منطقه با شکلگیری پروژههای مهم و اساسی مانند فولاد به حرکت درآمده است و هر یکی میتوانند موجب رونق و اشتغال شوند.
وی ادامه داد: انتقال دانش، تکنولوژی و تجربه خارجیها به سرمایهگذاران بومی سیستانوبلوچستان جزو اولویتهای کاری ماست.
وی گفت: ۴ شرکت فولاد در چابهار با ظرفیت ۱۰ میلیون تن در سال قرار است راهاندازی شود.
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه سازمان مناطق آزاد کشور نیز گفت: فولاد میتواند موجب رشدوتوسعه سیستانوبلوچستان و سواحل مکران شود.
مهدیبازرگان افزود: اجرای پروژههای فولاد برای صنعتی شدن کشور از آرزوهای مردم و دولت است.
وی ادامه داد: رونق و تولید فولاد میتواند برای آبادانی این منطقه محروم سهم عمدهای داشته باشد.
وی از سرمایهگذاران بخش خصوصی بومی منطقه چابهار خواست بدون دغدغه نسبت به سرمایهگذاری و خرید سهام فولاد اقدام کنند تا در آینده نیز پشیمان نشوند.
جلسه واگذاری سهام شرکت فولاد مکران با حضور تیمسار ملک زادگان عضو هیأت مدیره غیرموظف منطقه آزاد چابهار، مدیران مجتمع فولاد، جمعی از متقاضیان و سرمایهگذاران صنعت فولاد در محل سالن رسالت منطقه آزاد چابهار برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.