وزارت خزانهداری آمریکا برخی معاملات دلاری با ایران را مجاز دانست اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک- OFAC) به مؤسسههای مالی غیرآمریکایی از جمله شرکتهای وابسته به مراکز مالی آمریکایی که در خارج از این کشور ثبت شدهاند اجازه داد با ایران معاملات دلاری داشته باشند. به گزارش ایرنا، اوفک در آخرین […]
وزارت خزانهداری آمریکا برخی معاملات دلاری با ایران را مجاز دانست
اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک- OFAC) به مؤسسههای مالی غیرآمریکایی از جمله شرکتهای وابسته به مراکز مالی آمریکایی که در خارج از این کشور ثبت شدهاند اجازه داد با ایران معاملات دلاری داشته باشند.
به گزارش ایرنا، اوفک در آخرین بهروزرسانی پرسش و پاسخهای مرتبط با لغو تحریمهای مشخص آمریکا در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در پاسخ به این سؤال که پس از روز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۶ ژانویه ۲۰۱۶) آیا مؤسسههای مالی خارجی (غیرآمریکایی) از جمله مؤسسه مالی وابسته به مراکز مالی آمریکا که در خارج از این کشور ثبت شدهاند، میتوانند معاملات دلاری دولت ایران یا اشخاص تابع این کشور مانند شرکت ملی نفت ایران (انایاوسی) یا بانک مرکزی ایران (سیبیآی) را انجام دهند یا برای آنها حسابهای دلاری داشته باشند؟ اعلام کرد: بله، مؤسسههای مالی خارجی از جمله مؤسسههای مالی وابسته به مراکز مالی آمریکایی که در خارج از این کشور به ثبت رسیدهاند، میتوانند معاملات دلاری انجام دهند یا حسابهای دلاری نگهداری کنند که مرتبط با ایران یا اشخاصی است که معمولاً در ایران ساکن هستند.
اوفک تأکید کرد: آنها همچنین میتوانند حسابهایی را نگهداری کنند که در آنها دارایی شخصی وجود دارد که دارای بیش متعاقب فرمان اجرایی ۱۳۵۹۹ و بخش ۵۶۰٫۲۱۱ مقررات معاملات و تحریمهای ایران (ایتیاسار) مسدود شده است، از جمله شرکت ملی نفت ایران (انایاوسی)، بانک مرکزی (سیبیآی) و دیگر اشخاص و نهادهایی دولتی ایران.
اوفک اضافه کرد: به شرطی که این معاملات یا حسابهای بانکی بهطور مستقیم و غیرمستقیم وارد سیستم مالی آمریکا یا حساب آمریکاییها نشود و همچنین مرتبط با افراد مشخص شده در فهرست اتباع خاص تعیین شده (اسدیان) نباشد. اسدیان، فهرستی شامل افرادی است که داراییهایشان مسدود شده و معامله با آنها برای آمریکاییها ممنوع است.
اوفک همچنین تأکید کرده است؛ حتی پس از روز اجرا نیز مؤسسههای مالی خارجی از جمله مؤسسههای وابسته به نهادهای مالی آمریکایی که در خارج از این کشور ثبت شدهاند باید همچنان اطمینان یابند که معاملات مرتبط با ایران را از طریق سیستم مالی آمریکا (یا به عبارت دیگر از طریق مؤسسههای مالی آمریکا و شعب خارجی آنها) انجام نمیدهند، زیرا صادر کردن کالا و خدمات (از جمله خدمات مالی) یا فناوری بهطور مستقیم یا غیرمستقیم به ایران توسط آمریکاییها ممنوع است به جز معاملاتی که از طریق مجوزهای عام یا خاص معاف یا مجاز شناخته شدهاند.
اوفک اضافه کرد، آمریکاییها همچنان مجاز به انجام معاملات مرتبط با ایران نیستند و این شامل معاملات غیردلاری نیز میشود، به استثنای معاملاتی که اوفک آنها را معاف یا مجاز شناخته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.