سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین، جزییات و شرایط تحویل زمین به خانوادههای دارای سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: تنها هزینه آمادهسازی زمین از خانوادهها دریافت میشود و تا دو سال بعد از انعقاد قرارداد وجهی گرفته نخواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده، اسدا…غفاری؛ در تشریح جزییات و […]
سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین، جزییات و شرایط تحویل زمین به خانوادههای دارای سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: تنها هزینه آمادهسازی زمین از خانوادهها دریافت میشود و تا دو سال بعد از انعقاد قرارداد وجهی گرفته نخواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده، اسدا…غفاری؛ در تشریح جزییات و شرایط واگذاری زمین و مسکن به خانوادههای دارای سه فرزند یا بیشتر، افزود: طبق قانون و آییننامه اجرایی، همه خانوادههایی که تاریخ تولد فرزند سوم آنها همزمان یا پس از زمان تصویب قانون جوانی جمعیت یعنی از ۲۴ مهرماه ۱۴۰۰ باشد، مشمول این تسهیلات میشوند. غفاری؛ گفت: این تسهیلات هم در قالب زمین و هم در قالب واحد مسکونی است. سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین و مسکن، خاطرنشان کرد: حداکثر مساحت پیشبینی شده برای تحویل زمین به خانوادهها ۲۰۰ متر مربع است و برای ایجاد انگیزه لازم برای خانوادههای مشمول، فقط هزینههای آمادهسازی زمین از خانوادهها دریافت میشود. وی افزود: این هزینه به صورت نقدی نیست و تا دو سال بعد از انعقاد قرار داد در مهلت تنفس، وجهی گرفته نمیشود. غفاری؛ ادامه داد: مابقی آن نیز در هشت سال بعدی دریافت خواهد شد که مبلغ ناچیزی است و شامل کارمزد هم نمیشود. سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: طبق آییننامه اجرایی میزان ارزش زمین اگر زیر ۸۰۰ میلیون تومان باشد، به یک خانواده و اگر قیمت آن بالای ۸۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان باشد به دو خانواده و اگر قیمت بیش از آن باشد و قطعه زمین قابلیت تفکیک نداشته باشد، هزینه آمادهسازی ۲۰۰ متر آن گرفته میشود و مابقی آن براساس مابهالتفاوت قیمت دریافت خواهد شد. غفاری سه شاخص و شرط ارائه این تسهیلات را تاریخ تولد فرزند سوم، جمعیت و میانگین باروری شهرها دانست و توضیح داد: این قانون در شهرهایی با جمعیت کمتر از ۵۰۰ نفر و میانگین باروری کمتر از ۲٫۵ نفر اجرا میشود. وی افزود: اگر در شهر مورد نظر زمین به میزان کافی وجود نداشت، در شهر زادگاه پدر یا در شهرهای مجاور نیز واگذار اراضی انجام میشود. سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین و مسکن، خاطرنشان کرد: کسی که قبلاً یک بار از تسهیلات زمین و یا واحد مسکونی یا وام مسکن یارانهدار استفاده کرده باشد، واجد شرایط برای دریافت تسهیلات نیست اما طبق ماده ۳ قانون اگر خانوادهای هم واجد شرایط نباشد اما فرزند سوم آنها متولد آن تاریخ اشاره شده به بعد باشد، استثنائاً میتواند این تسهیلات جدید را هم دریافت کند. غفاری؛ گفت: اگر متقاضیان در روند دریافت تسهیلات و اجرای این طرح دچار مشکل یا ابهام شدند میتوانند با شماره ۸۸۷۷۶۷۴۰ که شماره دفتر واگذاری زمین و مسکن است، تماس بگیرند.
مدارک لازم برای دریافت تسهیلات
برای دریافت تسهیلات متقاضی باید قرارداد اجاره و کدرهگیری مربوطه را ارائه کند. برای دریافت تسهیلات خرید، مبایعهنامه با درج کدرهگیری در آن و اعطای تسهیلات همزمان با انتقال سند رسمی ملک به نام تسهیلات گیرنده الزامی است. در تسهیلات خرید چنانچه تسهیلات گیرنده مالک عرصه باشد ارائه پروانه ساخت معتبر و ارائه اسناد مبین مالکیت الزامی است همچنین ارائه قرارداد مشارکت در ساخت در مواردی که تسهیلات گیرنده، مالک عرصه نمیباشد و در صورت اعتبارسنجی متقاضی و تکمیل مدارک و اخذ مدارک متناسب از وی کل مبلغ تسهیلات در یک مرحله به متقاضی پرداخت خواهد شد. برای جلوگیری از دریافت مجدد تسهیلات موضوع این بند از قانون توسط متقاضیان از سایر بانکها و مؤسسات اعتباری، ضروری است در مقطع انعقاد قرارداد و قبل از پرداخت تسهیلات علاوه بر استعلامهای اخذ شده براساس ماده (۵) که در زمان ارائه درخواست و تشکیل پرونده اخذ میشود و صرفنظر از دارای اعتبار بودن آن، استعلام مجدد از سامانه سمات به منظور کنترل سوابق متقاضی و احراز عدم استفاده از تسهیلات قبلی (بررسی تسهیلات مسکن و تسهیلات جعاله فعال متقاضیان) در چارچوب موضوع این بند قانونی انجام شود.
دیدگاه بسته شده است.