بیماران مبتلا به صرع مراقب دندانهایشان باشند عضو انجمن صرع ایران با بیان اینکه استرس احتمال پوسیدگی دندان را افزایش میدهد، عنوان کرد: به همین دلیل به افراد مبتلا به صرع توصیه میشود از استرس به شدت خودداری کنند و سلامت دندانهای خود را به صورت مرتب مورد بررسی قرار دهند. به گزارش مناقصهمزایده از […]
بیماران مبتلا به صرع مراقب دندانهایشان باشند
عضو انجمن صرع ایران با بیان اینکه استرس احتمال پوسیدگی دندان را افزایش میدهد، عنوان کرد: به همین دلیل به افراد مبتلا به صرع توصیه میشود از استرس به شدت خودداری کنند و سلامت دندانهای خود را به صورت مرتب مورد بررسی قرار دهند.
به گزارش مناقصهمزایده از روابط عمومی انجمن صرع ایران، ماهرخرحیمیان درباره عوارض داروهای ضد صرع بر سلامت دندانها، گفت: در گذشته مصرف برخی از داروهای ضد صرع موجب بروز عوارض دهان و دندان در بیماران میشد که خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم این عوارض به حداقل رسیده است، اما آموزش بهداشت دهان و دندان به بیماران، مراجعه مرتب به دندانپزشکی و انجام جرمگیری احتمال بروز این عوارض را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه گاهی تشنج موجب شکستگی دندان میشود، افزود: اگرهنگام تشنج بیمار دچار شکستگی دندان شود میتوان در صورت امکان آن را زیر زبان، بین دستمال مرطوب و یا در شیر نگهداری و به دندانپزشک مراجعه کرد تا دوباره دندان را در جای خود قرار دهد.
این عضو انجمن صرع ایران درباره عدم مراجعه افراد مبتلا به صرع به دندانپزشکی به دلیل ترس از تشنج، عنوان کرد: در چنین مواردی میتوان با آگاه کردن بیمار نسبت به تأثیر دندان در حفظ سلامت عمومی بدن و همچنین زیبایی چهره، در او انگیزه ایجاد کرد.
به گفته وی، استرس موجب اسیدی شدن بزاق دهان و در نهایت ایجاد پوسیدگی میشود به همین دلیل به افراد مبتلا به صرع توصیه میشود از استرس خودداری کنند.
رحیمیان درباره مخاطرات خدمات دندانپزشکی در مبتلایان به صرع، گفت: این مخاطرات به سابقه بیماری صرع در فرد بستگی دارد. اگر صرع فرد کنترل شده باشد تمام خدمات به راحتی انجام میشود اما اگر حملههای فرد زیاد باشد بهتر است این خدمات با بیهوشی انجام شود.
این دندانپزشک با تأکید بر اینکه بیماران قبل از درمان باید دندانپزشکشان را از بیماری خود مطلع سازند، خاطرنشان کرد: دندانپزشک باید از وضعیت بیمار اطلاع کافی داشته باشد و باید بتواند در صورت بروز تشنج، جسم خارجی را از دهان بیمار خارج کرده تا باعث خفگی او نشود و همچنین دست خودش داخل دهان بیمار نماند. بهتر است این بیماران تعداد جلسات بیشتری اما با زمانهای کوتاهتری به دندانپزشک مراجعه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.