نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور را مکلف کردند تا ستادی تحت عنوان ستاد انتخابات کشور با وظایف مشخص تشکیل دهد. به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی دیروز (یکشنبه)، مجلس گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را بررسی […]
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور را مکلف کردند تا ستادی تحت عنوان ستاد انتخابات کشور با وظایف مشخص تشکیل دهد. به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی دیروز (یکشنبه)، مجلس گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را بررسی کرده و مواد ۱۸ و ۱۹ این طرح را به تصویب رساندند. براساس ماده ۱۸ این طرح یک ماده به شرح زیر بهعنوان ماده ۳۱ مکرر ۳ به قانون الحاق میشود:
ماده ۳۱ مکرر ۳- وزارت کشور موظف است به منظور اجرای انتخابات، ستادی تحت عنوان ستاد انتخابات کشور با وظایف زیر تشکیل دهد:
۱- تنظیم برنامه زمانبندی فرآیندهای اجرایی انتخابات و ارائه به هیأت اجرایی مرکزی انتخابات
۲- برنامهریزی به منظور اجرای مطلوب کلیه فرآیندهای انتخاباتی در چارچوب قانون و مصوبات هیأت اجرایی مرکزی انتخابات
۳- ایجاد هماهنگیهای لازم با کلیه دستگاهها و نهادها درخصوص برگزاری انتخابات
۴- اطلاعرسانی عمومی درخصوص کلیه فرآیندهای انتخابات
۵- طراحی و چاپ تعرفهها، اوراق و کاربرگهای انتخابات، تهیه اقلام و لوازم انتخاباتی از جمله لوازم موردنیاز برای برگزاری انتخابات الکترونیکی
۶- سایر امور محوله مرتبط با انتخابات از سوی وزیر کشور
براساس ماده ۱۹ این طرح؛ متن زیر جایگزین ماده (۳۲) قانون و تبصرههای آن میشود:
ماده ۳۲- دو هفته پیش از ثبتنام، فرماندار مرکز حوزههای انتخابیه دستور تشکیل هیأتهای اجرایی حوزههای فرعی را به فرماندار یا بخشدار حوزههای فرعی صادر نموده و خود موظف است ظرف هفت روز در مرکز حوزه انتخابیه هیأت اجرایی انتخابات را با حضور هیأت نظارت شوراینگهبان به ریاست خود و عضویت سایر اعضای حقوقی شامل یک نفر حقوقدان با معرفی رئیس کل دادگستری استان و رئیس یا سرپرست ثبتاحوال مرکز حوزۀ انتخابیه و هشت نفر معتمدین موضوع ماده (٣٢ مکرر ۲) این قانون تشکیل دهد.
تبصره ۱- در دورههایی که انتخابات مجلس همزمان با انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار میشود، هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه و حوزه فرعی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، در صورت عدم مخالفت مجلس خبرگان رهبری، حسب مورد همان هیأتهای اجرایی شهرستان و بخش در انتخابات مجلس میباشد. داوطلبی همزمان در انتخابات مجلس و سایر انتخابات به استثنای انتخابات خبرگان رهبری ممنوع است.
تبصره ۲- در صورتی که حوزه انتخابیه بخش فاقد رئیس ثبت احوال باشد، مقام منصوبکننده استانی (مدیرکل ثبت احوال) باید نمایندهای را به بخشدار معرفی کند.
دیدگاه بسته شده است.