همگرایی تشکلهای معدنی در برگزاری نمایشگاه و کنفرانس آبان ماه تشکلهای تخصصی معدن با ایجاد همگرایی، نمایشگاه و کنفرانسهای این بخش را به صورت مشترک در آبان ماه برگزار میکنند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، در جلسه مشترک رؤسا و اعضای هیأتمدیره سازمان […]
همگرایی تشکلهای معدنی در برگزاری نمایشگاه و کنفرانس آبان ماه
تشکلهای تخصصی معدن با ایجاد همگرایی، نمایشگاه و کنفرانسهای این بخش را به صورت مشترک در آبان ماه برگزار میکنند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، در جلسه مشترک رؤسا و اعضای هیأتمدیره سازمان نظام مهندسی معدن، انجمن مهندسی معدن و خانه معدن با رییس هیأت عامل ایمیدرو، خبر از برگزاری مشترک رویدادهای این حوزه داده شد.
در این نشست رییس انجمن مهندسی معدن گفت: روز ۱۵ آبان ماه جاری در محل نمایشگاههای دائمی تهران، دوازدهمین نمایشگاه «ایرانکانمین» افتتاح و روز پس از آن- ۱۶ آبان- همزمان «چهارمین کنگره بینالمللی معدن» و «ششمین کنفرانس مهندسی معدن» آغاز بهکار میکند.
به گفته علیاصغرخدایاری، این همگرایی، به آرامی و پس از حدود به ۱۰ سال تجربه فعالیت در رویدادهای معدنی شکل گرفته است. هرچند نوع رسالت و فعالیتها تشکلها در بخشهای علمی، امور فنی، نمایشگاهی و… متفاوت است.
وی با ابراز اینکه ایمیدرو طی سالهای اخیر در مسیر صحیح رسالت خود گام برداشته، گفت: تبدیل علم به دانش و فناوری یکی از اهداف ایمیدرو در بخش معدن است که این امر در مدیریت جدید ایمیدرو، مشهود شده است.
رییس هیأت عامل ایمیدرو نیز در این نشست اظهار داشت: حرکت در راستای تجمیع رویدادهای معدنی و هدفمند شدن این برنامهها از سیاستهای وزارت صنعت معدن و تجارت و به ویژه خواست مهندس نعمتزاده است.
مهدیکرباسیان، همگرایی تشکلها را عاملی برای نتیجه بخش شدن برنامههای بخش خصوصی در حوزه معدن دانست و تأکید کرد: برای برنامههای آینده بخش معدن، تشکلهای میتوانند در قالب یک طرح واحد، رویدادی بینالمللی برای این حوزه تعریف و اجرا کنند تا نتیجه آن شامل حال کل بخش معدن شود.
وی یادآور با اشاره به توانمندیهای ایران برای تبدیل شدن به هاب معدنی منطقه گفت: تا دو سال گذشته متال بولتن سمینارهای معدنی درباره ایران را در دوبی برگزار میکرد اما با رایزنیهای که انجام دادیم، از این پس برنامهها معدنی این مؤسسه درباره ایران، در کشور ما برگزار میشود.
در این نشست، امیرخرمیشاد، معاون برنامهریزی و توسعه ایمیدرو نیز تجمیع همایشهای معدنی را سبب افزایش بار علمی این رویدادها دانست.
شمسالدینسیاسیراد، مدیر دفتر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو، در این نشست پیشنهاد داد که پس از برنامه آبان ماه، ستادی راهبردی با حضور همه تشکلها، برای رویدادهای این بخش تشکیل شود.
رییس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران در این جلسه اظهار داشت: برای سمینار امسال بیش از ۳۰۰ مقاله از سراسر دنیا دریافت شده است. همچنین ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاههای مختلف برای بخش عملی با ما همکاری میکنند.
امیداصغری افزود: سخنرانان کلیدی کنفرانس پیش رو، از کشورهای صاحب فناوری دنیا در حوزه معدن همچون استرالیا، آلمان، فرانسه، گرجستان هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.