طیبنیا هم منتقد برجام شد هیأت اقتصادی کشورمان به ریاست طیب نیا وزیر اقتصاد در دیدار با رییس صندوق بینالمللی پول از همراهی نکردن بانکهای بزرگ اروپایی با شبکه بانکی ایران انتقاد کردند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، هیأت اقتصادی کشورمان متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی و قائممقام […]
طیبنیا هم منتقد برجام شد
هیأت اقتصادی کشورمان به ریاست طیب نیا وزیر اقتصاد در دیدار با رییس صندوق بینالمللی پول از همراهی نکردن بانکهای بزرگ اروپایی با شبکه بانکی ایران انتقاد کردند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، هیأت اقتصادی کشورمان متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی و قائممقام بانک مرکزی در حاشیه اجلاس سالانه صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی در دیدار با رییس این صندوق ضمن تشریح اخرین وضعیت اقتصاد ایران از همراهی نکردن بانکهای بزرگ اروپایی با شبکه بانکی ایران انتقاد کردند.
علیطیبنیا در این دیدار با اشاره به تحولات اقتصادی کشور از ابتدای دولت یازدهم و تبیین سیاستهای اقتصاد کلان، به ویژه سیاستهای اصلاح ساختاری در قالب اقتصاد مقاومتی طی یک سال گذشته گفت: افزایش رشد اقتصادی، کاهش تورم به سطح تک رقمی آن، حصول ثبات در بازار ارز، گسترش فضای آرام و اطمینانبخش اقتصادی از جمله دستاوردهای اقتصادی ایران بوده است.
وی افزود: با برنامهریزی انجام شده دولت اقدامات مؤثری برای باز پرداخت بدهیهای خود به شبکه بانکی و بخش خصوصی از طریق گسترش بازار بدهی با انتشار اوراق بهادار و اسناد خزانه اسلامی انجام داده است، همچنین تأمین کسری بودجه دولت، طرح اصلاح نظام بانکی در جهت تقویت نظام بانکی از دیگر اقدامات اقتصادی دولت است.
در این دیدار اکبرکمیجانی، قائممقام بانک مرکزی در پاسخ به سؤالی درباره تحولات اخیر بازار نفت و یکسانسازی نرخ ارز در کشو گفت: بانک مرکزی درصدد فراهم کردن بسترهای لازم برای حرکت به سمت نرخ ارز یکسان است که این هدف تا پایان امسال محقق خواهد شد.
وی با اشاره به توافق کشورهای عضو اوپک با غیراوپک در باره کاهش سقف تولید گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ثبات بازار نفت و افزایش تولید نفت ایران در چارچوب توافق شده است.
خانم لاگارد، رییس صندوق بینالمللی پول نیز در این دیدار به منظور بهرهگیری از امکانات صندوق برای رفع مشکل با کشورهای ذیربط و همکاری لازم با بانکهای ایرانی قول مساعدت و پیگیری داد.
وی ضمن ابراز خرسندی از مطالب ارایه شده و دستاوردهای حاصله، قول داد بخشهای ذیربط صندوق همچنان به همکاری با ایران در ارایه کمکهای فنی و آموزشی در زمینههای بانکی، پولی، ارزی و مالیاتی ادامه دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.