اصناف حتی یک قلم کالای قاچاق را به کشور وارد نکردند

رییس اتحادیه تهیه و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی و آزمایشگاهی‌ اصناف حتی یک قلم کالای قاچاق را به کشور وارد نکردند قاسم‌نوده‌فراهانی با انتقاد از متهم کردن واحدهای صنفی به فروش کالای قاچاق گفت: واحدهای صنفی قاچاق کالا را بلد نیستند. رییس اتحادیه تهیه ‌و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی ‌و آزمایشگاهی در گفت‌و‌گو با پایگاه […]

رییس اتحادیه تهیه و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی و آزمایشگاهی‌

اصناف حتی یک قلم کالای قاچاق را به کشور وارد نکردند

قاسم‌نوده‌فراهانی با انتقاد از متهم کردن واحدهای صنفی به فروش کالای قاچاق گفت: واحدهای صنفی قاچاق کالا را بلد نیستند.

رییس اتحادیه تهیه ‌و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی ‌و آزمایشگاهی در گفت‌و‌گو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران در مورد واگذاری طرح جمع‌آوری کالای قاچاق به اتاق اصناف ایران و اتحادیه‌های صنفی ضمن اشاره به این‌که مقدار کالای قاچاق در حوزه اصناف قابل‌توجه نیست، اظهار‌ کرد: اکنون که طرح جمع‌آوری کالای قاچاق به اصناف واگذار شده این موضوع از آن جهت اهمیت پیدا می‌کند که بازرسان اتاق اصناف ایران و هیأت مدیره اتحادیه‌های صنفی فعالانه با پدیده شوم قاچاق مقابله کنند تا مسؤولان بدانند که هر وظیفه‌ای که به اصناف واگذار می‌شود، به درستی و دقیق انجام می‌گیرد.

وی افزود: واگذار شدن طرح جمع‌آوری کالای قاچاق به اتاق اصناف ایران و اتحادیه‌های صنفی فرصت بسیار مغتنمی است تا اصناف امتیاز دیگری برای خود رقم بزنند و به همه اعلام کنند که از پدیده شوم قاچاق بیزارند.

رییس اتحادیه تهیه‌ و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی ‌و آزمایشگاهی در ادامه، فرمایشات مقام معظم رهبری در مبارزه با قاچاق کالا را مورد اشاره قرارداد و گفت: طبق فرمایشات رهبری، برای مبارزه با قاچاق کالا باید تمامی حوزه‌های اقتصادی از مبدا تا مقصد برای کسانی که در حوزه قاچاق فعالیت می‌کنند، ناامن شود که یکی از این مراکز اقتصادی حوزه عرضه است.

وی در عین حال تصریح‌کرد: من قاطعانه عرض می‌کنم که تاکنون هیچ واحد صنفی در کشور یک قلم کالا به صورت قاچاق وارد نکرده و نمی‌کند چون واحدهای صنفی ما ابداً بلد نیستند که برای قاچاق کالا چه کاری باید انجام دهند.

نوده‌فراهانی ادامه‌داد: واردکنندگان و قاچاقچیان با فاکتورهای ساختگی و صوری کالای قاچاق را به واحدهای صنفی می‌فروشند و اصناف را وارد موضوع قاچاق می‌کنند.

وی در عین حال متذکر‌شد: این حق مسلم واحدهای صنفی است که در ازای کالای خریداری شده فاکتور رسمی داشته باشند اما متأسفانه واردکنندگان به واحدهای صنفی نه تنها فاکتور رسمی و برگ سبز نمی‌دهند بلکه حتی کد کالا را هم در اختیار او نمی‌گذارند.

نوده‌فراهانی همچنین به واردات کالای قاچاق از مبادی قانونی اشاره کرد و گفت: قاچاقچیان کالا را با کانتینر وارد کشور می‌کنند و در بسیاری مواقع مشخص نیست که کانتینرهایی که از مرز وارد کشور می‌شود، مجوز دارند یا نه.

رییس اتحادیه تهیه‌و توزیع تجهیزات، لوازم پزشکی‌و آزمایشگاهی در ادامه ضمن ابراز تأسف و انتقاد از متهم کردن واحدهای صنفی به فروش کالای قاچاق، این نکته را مورد اشاره قرارداد که متأسفانه واردکنندگان به واحدهای صنفی فاکتور اسم و رسم‌دار ارایه نمی‌دهند که با کالا مطابقت داشته باشد و به این ترتیب واحد صنفی متهم به فروش کالای قاچاق می‌شود.

 

وی همچنین توصیه‌کرد: اکنون که طرح جمع‌آوری کالای قاچاق به اصناف و هیأت مدیره‌های صنفی واگذار شده، باید اصناف با نظارت مضاعف این وظیفه را به نحو احسن انجام دهند تا مسؤولان بدانند که اصناف امور خود را به نحو احسن انجام می‌دهد.