مدیر امور بینالملل شرکت نفت دپوی نفتی ایران ته کشید یک مقام مسؤول با اشاره به فروش محمولههای بدون مشتری میعانات گازی، از کاهش ذخیره نفت سبک ایران بر روی آب خبر داد و گفت: ایران محموله ذخیره شده نفتی بر روی آب ندارد. سیدمحسنقمصری در گفتوگو با مهر درباره آخرین وضعیت صادرات میعانات گازی […]
مدیر امور بینالملل شرکت نفت
دپوی نفتی ایران ته کشید
یک مقام مسؤول با اشاره به فروش محمولههای بدون مشتری میعانات گازی، از کاهش ذخیره نفت سبک ایران بر روی آب خبر داد و گفت: ایران محموله ذخیره شده نفتی بر روی آب ندارد.
سیدمحسنقمصری در گفتوگو با مهر درباره آخرین وضعیت صادرات میعانات گازی ایران، گفت: هم اکنون حجم صادرات میعانات گازی کشور به بیش از ۶۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت با اعلام اینکه در شرایط فعلی حجم صادرات میعانات گازی بیش از تولید آن در داخل کشور شده است، تصریح کرد: پیشتر میعانات گازی تولیدی در حدود ۲۰ کشتی نفتکش ذخیرهسازی شده بود.
این عضو هیأت مدیره شرکت ملی نفت با تأکید بر اینکه هم اکنون حجم ذخیرهسازی میعانات گازی با کاهش قابلتوجهی همراه شده که علت آن افزایش صادرات این محصول نفتی است، تأکید کرد: پیشبینی میشود با توجه به بازاریابی انجام گرفته کل میعانات گازی ذخیرهسازی شده به تدریج روانه بازار شود.
این مقام مسؤول همچنین در خصوص میزان نفتخام ذخیرهسازی شده بر روی آب هم توضیح داد: ایران هیچگونه محموله بدون مشتری و ذخیره شده نفتخام بر روی آب ندارد و کل نفت تولید شده روانه بازار میشود.
همچنین مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت درباره فروش نفت به پالایشگاههای کوچک چینی که به تازگی آغاز شده است، گفت: آنها در این آمار محاسبه نمیشوند؛ این شرکتهای کوچک به صورت موردی و تک محموله نفت/ خام را خریداری میکنند.
وی درباره افزایش ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار بشکهای صادرات نفتخام تا پایان امسال نیز گفت: نزدیک به ۶۲ درصد نفتخام به آسیا و بقیه به اروپا صادر میشود، در صورت افزایش نفت صادراتی، به همین نسبت به اروپا یا آسیا صادر میشود.
چین در دوران تحریم نیز بزرگترین خریدار نفت ایران بود بهطوری که ۴۰ درصد از نفت صادراتی ایران (معادل روزانه ۴۰۰ هزار بشکه) به این کشور فروخته میشد.
معاون سازمان ملی انرژی چین که چندی پیش به ایران سفر کرده بود، اعلام کرد: این کشور در نظر دارد ٥٠ درصد از صادرات نفت ایران را جذب کند.
قمصری پیش از این به ایرنا گفته بود: صادرات نفت ایران به روزانه دو میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز رسیده که در نظر داریم در ماههای آتی میزان آن را به دو میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه در روز افزایش دهیم.
وی درباره میزان صادرات نفت به اروپا نیز گفته بود: ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار بشکه از نفت ایران به مقصد کشورهای اروپایی صادر میشود.
به گزارش ایرنا، منابع غیررسمی میزان تولید نفت ایران در مهرماه را ۳ میلیون و ۶۶۵ هزار بشکه در روز اعلام کردهاند اما منابع وابسته به وزارت نفت، حجم تولید نفت کشور را روزانه ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار بشکه اعلام میکنند.
همزمان با راهاندازی فازهای جدید پارسجنوبی و افزایش ظرفیت تولید میعانات گازی، حجم ذخیره این محصول نفتی که از آن به عنوان نفت سبک در بازار یاد میشود با افزایش قابلتوجهی همراه شد.
بر این اساس با آغاز دوره پسابرجام، ایران حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون بشکه میعانات گازی در بیش از ۲۰ فروند کشتی نفتکش غول پیکر در آبهای خلیجفارس ذخیرهسازی کرده بود که علت افزایش ذخیرهسازی میعانات گازی بر روی آب بدون مشتری ماندن این محصول نفتی بود.
در همین حال مسعودحسنی، مدیرعامل مجتمع گازی پارسجنوبی اواسط مهرماه امسال از صادرات بیش از ۷۶ میلیون بشکه میعانات گازی فازهای پارسجنوبی از ابتدای امسال تاکنون خبر داده بود.
سیدپیروزموسوی، مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران هم اخیراً با راهاندازی ۳ ترمینال صادرات میعانات گازی، گفته است: به زودی با ساخت ۸ مخزن ۵۰۰ هزار بشکهای در پایانه عسلویه توان و ظرفیت صادرات میعانات گازی ایران افزایش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.