براساس قانون «اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری»، دیوان عدالت اداری حق رسیدگی به مصوبات شورایعالی فضای مجازی در حوزه تحت صلاحیت این نهاد را ندارد. به گزارش تسنیم، اواخر خردادماه سال گذشته بود که نمایندگان در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی […]
براساس قانون «اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری»، دیوان عدالت اداری حق رسیدگی به مصوبات شورایعالی فضای مجازی در حوزه تحت صلاحیت این نهاد را ندارد. به گزارش تسنیم، اواخر خردادماه سال گذشته بود که نمایندگان در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، خواستار منع دیوان عدالت اداری از رسیدگی به شکایات علیه مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی و فضای مجازی شدند و نمایندگان مجلس با مستثنی شدن مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی از فرآیند بررسی شکایتها در دیوان عدالت اداری موافقت کردند. این قانون طی یک سال اخیر توسط برخی نمایندگان مجلس و فعالین حقوقی بسیار مورد بحث قرار گرفت که پس از انجام اصلاحات مدنظر شوراینگهبان، ۱۰ اردیبهشتماه امسال به تصویب مجلس رسید و روز گذشته توسط رئیسجمهور ابلاغ شد.
ماده ۱۲ قانون «اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری»
«به ماده (۱۲) قانون، یک تبصره به شرح زیر بهعنوان تبصره (۲) الحاق و شماره تبصره ماده مذکور به یک اصلاح میشود:
تبصره ۲- رسیدگی به مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی در حوزه تحت صلاحیت این نهادها، از شمول حکم این ماده خارج است. لیکن رسیدگی به مصوبات و تصمیمات زیرمجموعههای شوراهای مذکور از قبیل هیأت (کمیسیون)ها، کارگروه (کمیته)ها، شوراها و ستادها در صلاحیت دیوان عدالت اداری قرار میگیرد.» به همین منظور، مصوبات این دو نهاد درخصوص سیاستگذاری خارج از صلاحیت دیوان عدالت اداری است و بقیه مصوبات آنها به جهت مشابهت با تصمیمات سایر مقامات اداری، در صلاحیت هیأت عمومی دیوان عدالت اداری قرار دارد. مرکز ملی فضای مجازی در ایران، مرکزی است که به فرمان رهبر انقلاب، توسط شورایعالی فضای مجازی تشکیل شده است و در حالحاضر، سید محمدامین آقامیری؛ ریاست این مرکز و دبیری شورایعالی فضای مجازی ایران را برعهده دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.