قدرت شکلات در تقویت سلامت قلب یافته جدید محققان اثباتکننده این ادعاست که ترکیبات موجود در کاکائو برای سلامت سیستم قلب و عروق مفید است. به گزارش مهر، محققان دانشگاه براون آمریکا اطلاعات بهدست آمده از آزمایشات کنترل شده بیش از ۱۱۰۰ فرد داوطلب را بررسی کردند تا تعیین کنند که آیا مصرف محصولات کاکائو […]
قدرت شکلات در تقویت سلامت قلب
یافته جدید محققان اثباتکننده این ادعاست که ترکیبات موجود در کاکائو برای سلامت سیستم قلب و عروق مفید است.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه براون آمریکا اطلاعات بهدست آمده از آزمایشات کنترل شده بیش از ۱۱۰۰ فرد داوطلب را بررسی کردند تا تعیین کنند که آیا مصرف محصولات کاکائو حاوی ترکیبات موسوم به فلاوانول موجب بهبود برخی علائم زیستی نظیر میزان کلسترول و حساسیت فرد به انسولین میشود.
سیمین لیو در این باره میگوید: «ما دریافتیم مصرف فلاوانول کاکائو موجب کاهش «دیس لیپیدمی» (تری گلیسیریدهای افزایش یافته)، مقاومت انسولین و التهاب سیستماتیک که از فاکتورهای پرخطر اصلی بیماریهای قلبی-عروقی هستند، میشود.»
البته به گفته محققان، این نتایج به آب نباتهای شکلاتی یا شکلات سفید تعمیم داده نمیشود چراکه میزان افزودنیهای غذایی و مواد قندی به این محصولات، به مراتب بیشتر از شکلات تلخ است، از اینرو تا حدودی فایده خود را از دست میدهند.
طبق یافتههای این تحقیق، فواید ناشی از مصرف کاکائو برای کسانی قابل توجه است که روزانه ۲۰۰ تا ۶۰۰ میلیگرم فلاوانول مصرف میکنند.
کسانی که مقادیر کمتر فلاوانول مصرف میکنند، شاهد افزایش قابل توجه در میزان کلسترول خوب خود هستند که در افراد مصرفکننده بالای این ماده مشاهده نشده است. در عوض افراد مصرفکننده زیاد کاکائو، فواید مقاومت انسولین و کاهش در میزان تریگلیسیریدها را تجربه میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.