همکاری پژوهشگاه نیرو با کرهجنوبی در ساخت خودروی برقی معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو با اشاره به همکاری این پژوهشگاه با کشور کرهجنوبی در زمینه خودروهای برقی، گفت: این همکاری در حال حاضر از مرحله تفاهمنامه گذشته و در مرحله Action Plan قرار دارد که میبایست آن را تهیه کنیم. دکتر گئورگ قرهپتیان در گفتوگو با […]
همکاری پژوهشگاه نیرو با کرهجنوبی در ساخت خودروی برقی
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو با اشاره به همکاری این پژوهشگاه با کشور کرهجنوبی در زمینه خودروهای برقی، گفت: این همکاری در حال حاضر از مرحله تفاهمنامه گذشته و در مرحله Action Plan قرار دارد که میبایست آن را تهیه کنیم.
دکتر گئورگ قرهپتیان در گفتوگو با سیناپرس با اشاره به آخرین اقدامات معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو، اظهارکرد: از آخرین اقداماتی که در این معاونت انجام شده، تهیه چند آییننامه اساسی در زمینه شیوه همکاری با دانشگاهها پیرامون نحوه در اختیار گذاشتن گرنت پژوهشی اساتید دانشگاه است که آن را طی نامهای به دانشگاهها و انجمنهای همکار که در حال حاضر شمار آنها به ۱۵ دانشگاه و انجمن رسیده است، اطلاع دادهایم.
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو افزود: آییننامه شیوه استفاده از متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور به عنوان استاد همکار در پژوهشگاه نیرو نیز نهایی شده است.
وی از گسترش همکاریهای بینالمللی پژوهشگاه نیرو خبر داد و گفت: ما امیدواریم همکاری خود را با سازمانهای مختلف بینالمللی در راستای تحقق اهداف صنعت برق پی بگیریم. در این راستا از مراکز پژوهشی و بنیادهایی مثل بنیاد تحقیقات آلمان که از تحقیقات، حمایت مالی میکنند، دعوت به عمل آوردهایم. همچنین برنامههایی به سازمانهای بینالمللی در جهت حمایت از کارشناسانمان و نیز شروع پروژههای مشترک پیشنهاد کردهایم.
قرهپتیان با اشاره به زمینههای همکاریهای بینالمللی پژوهشگاه نیرو، تصریحکرد: این تعاملات در زمینههای مختلف صنعت برق صورت میگیرد که از آن جمله میتوان به شبکه هوشمند، افزایش بهرهوری و نیازهای این صنعت اشاره کرد.
الان دنیا به این سمت حرکت کرده که خودروها را از نوع بنزینی به پلاگین تبدیل کنند تا هم قادر به استفاده از بنزین و هم برق باشند. به همین جهت شبکههای خود را به صورت نمونه پیش میبرند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو در پاسخ به این پرسش که با توجه به گسترش استفاده از خودروهای برقی در جهان و ورود این خودروها به کشور در آینده نزدیک، پژوهشگاه نیرو در این ارتباط چه اقداماتی انجام داده است؟ خاطرنشان کرد: یکی از تعاملات بینالمللی ما با کشور کرهجنوبی در زمینه خودروهای برقی بوده است که الان از مرحله تفاهمنامه گذشته و در مرحله Action Plan قرار داریم که میبایست آن را تهیه کنیم و حتماً روی آن تمرکز خواهیم کرد. چراکه این موضوع به قول معروف دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد و حتماً به سیستم صنعتی ما وارد خواهد شد و تأثیر آن روی شبکههای توزیع برق آشکار خواهد بود.
قرهپتیان در پایان یادآور شد: هدف از ساخت خودروهای برقی آن است که انرژی الکتریکی موجود در یک باتری یا بنزینی که در اتومبیل سوخته میشود را به انرژی مکانیکی یا الکتریکی تبدیل و از آن استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.